Hilife.rs

POKLON SET - SKINCARE RITUAL

SET ZA LUKSUZNI RITUAL NEGE LICA

LUNA™ uređaj za čišćenje lica i Anti-Aging koristi T-Sonic™ pulsacije kako bi nežno uklonio mrtve ćelije kože, nečistoće i ostatke šminke i u svoj revolucionarni dizajn uključuje i Anti-Aging tehnologiju. Foreo Day Cleanser & Night Cleanser prilagođavaju se bioritmu kože i odgovaraju specifičnim potrebama kože tokom dana i noći i stvoreni su kao savršena dopuna LUNA uređaju.

  • {{product.name}}


T-SONIC™ SNAGA ČIŠĆENJA I ANTI-AGE

Zastarele i neefikasne metode čišćenja lica ručnom masažom ili četkama koje su napravljene od oštrih vlakana, stvar su prošlosti. LUNA™ linija uređaja za čišćenje lica, uklanja 99.5% nečistoća i prljavština iz kože, a medicinski silikon od kog je izrađena čini je 35 x više higijenskim uređajem od bilo koje klasične četke za čišćenje lica.

NEVEROVATNO GLATKA I BLISTAVA KOŽA

Transformišite svoju dnevnu rutinu nege lica u 2-minutni ritual koji revitlizuje i pomlađuje lice. Posle samo 3 dana korišćenja LUNA™ uređaja za čišćenje lica, oplemenićete svoju kožu vidno zdravijim i blistavijim izgledom, a redovna upotreba učiniće Vašu kožu mlađom i elastičnijom.
foreo-luna-uređaj-za-negu-lica
FOREO_PROIZVOD_ZA_ČIŠĆENJE_LICA

ČIŠĆENJE KAO NIJEDNO DO SAD

Stvoreni da odgovaraju prirodnom ritmu kože, proizvodi za čišćenje lica za dan i noć pretvoriće jednostavan čin čišćenja u čulni ritual nege kože. Započnite dan čišćenjem lica koje će vašu kožu probuditi, zaštiti i učiniti je sjajnom tokom celog dana. Zaokružite uspešnu negu kože čišćenjem lica proizvodom za noć, koji detoksifikuje i štiti kožu.

T-SONIC™ AKTIVACIJA

FOREO proizvodi za čišćenje lica dizajnirani su kao savršena dopuna LUNA™ uređaja. Pulsirajuća T-Sonic™ tehnologija LUNA™ uređaja aktivira i transformiše teksture i stimuliše sastojke iz proizvoda za čišćenje kako bi prodrli dublje u kožu, bolje se apsorbovali i poboljšali celokupnu efikasnost.

Foreo_Cleanser_day

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN BUDI I ŠTITI KOŽU

Transformacijom od kremaste teksture nalik jogurtu do prozračne pene, proizvod za čišćenje lica za dan pruža svakodnevno jutarnje uživanje. Obogaćen ekstraktima voća, trenutno osvežava kožu dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljnih uticaja. Koža je mekana na dodir, zdrava i blistava.


 

Foreo_night-cleanser
PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ DETOKSIFIKUJE I UMIRUJE KOŽU

Proizvod za čišćenje lica za noć u originalnom obliku svilenkastog gela pretvara se u baršunasto mleko obogaćeno snagom meteorita za nežno dubinsko čišćenje koje precizno uklanja masnoće, nečistoće i šminku. Nudeći čulno iskustvo božanskog noćnog rituala, ostavlja kožu elastičnom, glatkom i sjajnom.


POGLEDAJTE VIDEO KAKO SE KORISTE PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN I ZA NOĆ


KAKO SE KORISTI FOREO LUNA™ UREĐAJ

PREUZMITE FOREO LUNA™ KORISNIČKI PRIRUČNIK

  • Skinite šminku sa lica i nanesite preparat za čišćenje kože.
  • Navlažite uređaj LUNA™ i blagim pokretima očistite bradu, obraze, zatim čelo i na kraju nos. Nežno pomerajte uređaj kružnim pokretima po površini lica 1 minut.
  • Umijte lice nakon jednominutnog čišćenja.
  • Nanesite kremu ili serum kojim se inače negujete, zatim pokrenite Anti-aging način rada i priljubite površinu za anti-aging na regije sklone boranju - na predelu između obrva, na slepoočnicama i na prevojima između nosa i usana. Preporučuje se zadržavanje po 12 sekundi na svakoj regiji (na istek preporučenog perioda uređaj će upozoriti kratkom pauzom).foreo-luna-nega-lica
  • Svi Foreo uređaji imaju dvogodišnju garanciju i desetogodišnju garanciju kvaliteta.