Hilife.rs
HILIFE SHOP

PAMPER YOURSELF BEAUTY ESSENTIALS

LUKSUZNI TRIO KOJI OTKLANJA ZNAKOVE UMORA SA LICA

Razmazite sebe u prazničnim danima ovim setom za negu lica. IRIS masažer otkloniće tamne krugove, podočnjake i znakove umora, Cooling Eye Mask pružiće instant olakšanje umornim očima a mala ali moćna LUNA play očistiće sve nečistiće, masnoće i ostatke šminke.

  • {{product.name}}


IRIS MASAŽER ZA PREDEO OKO OČIJU

Jedinstveno dizajniran IRIS masažer za blistavo područje oko očiju koristi naizmeničnu T-Sonic™ tehnologiju kako bi umanjio vidljivost bora oko očiju, podočnjaka i vrećica ispod očiju. IRIS poboljšava apsorpciju i efikasnost Vaših omiljenih krema ili seruma za područje oko očiju. Mekani i glatki silikon oblikovan je tako da savršeno tretira konture oka i nežno masira predeo oko očiju.
foreo_iris_masazer
FOREO-LUNA-PLAY

LUNA play NAJMANJI INOVATIVNI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA

Iako mali po veličini, LUNA play uređaj za čišćenje lica je velika inovacija i donosi celo LUNA iskustvo u uređaju veličine makaronsa. LUNA play je zabavan i pristupačan uvod u koristi za negu kože koje donosi T-Sonic™ čišćenje. LUNA play uređaj za čišćenje lica omogućava do 100 rutina čišćenja, jer baterija nije punjiva.

OPUŠTAJUĆA GEL MASKA ZA PREDEO OKO OČIJU

cooling_eye_maskCOOLING EYE MASK  je opuštajuću maska ispunjena posebnim gelom koji umiruje i relaksira umoran predeo oko očiju i pomaže u oslobađanju od stresa i glavobolje. Nakon nekoliko trenutaka znaci umora će nestati i oči će izgledati mnogo svežije i odmornije.

KORIŠĆENJE: Masku pre upotrebe treba ostaviti u frižider na dva sata i tako ohlađenu masku postaviti na područje oko očiju na 10 - 15 minuta.