Hilife.rs

POKLON SET - GET UP AND GLOW

FOREO SET ZA NEGU KOŽE UZ KOJI ĆEŠ ZABLISTATI ČIM USTANEŠ

Jesi li spremna da zablistaš? GET UP & GLOW linija za negu kože je prava stvar za tebe! Set sadrži T-Sonic™ četku za čišćenje lica i proizvode za čišćenje lica za dan i noć koji će učiniti da blistaš od jutra do mraka. Pokloni ga osobi do koje ti je stalo ili čak samoj sebi, tek tako, jer možeš!

  • {{product.name}}


LUNA play pearl pink

Ako nikad pre nisi koristila četku za lice, onda je ovaj maleni, ali snažni LUNA play uređaj za čišćenje lica prava stvar za tebe! Ovaj slatki ružičasti uređaj možeš koristiti i do sto puta, a rezultate ćeš videti ako njime čistiš lice dvaput dnevno. Sadrži dvozonsku glavu četke koja dubinski čisti lice svojim nežnim T-Sonic™ pulsacijama i uklanja do 99,5 % nečistoća i sebuma, mrtve ćelije kože kao i ostatke šminke!
Foreo-gift-set
Foreo-cleansers-gift-set

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN

Krcat ekstraktima voća, proizvod za čišćenje lica za dan trenutno osvežava kožu dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljašnih uticaja.

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ

Proizvod za čišćenje lica za noć pretvara se u baršunasto mleko obogaćeno snagom meteorita za nežno dubinsko čišćenje koje precizno uklanja nečistoće, šminku i zagađivače iz okoline.