Hilife.rs

UFO maska Glow Addict x6

Obogaćena ekstraktom bisera, ova maska za lice od mikrovlakana beživotnoj koži trenutno daje blistav i zdrav sjaj. Koristite je s UFO ili UFO mini uređajem i prepustite se osvetljavajućem tretmanu za lice koji traje 90 sekundi i koji će vas bez sumnje učiniti zavisnikom od Glow Addict maski! U pakovanju se nalazi šest maski.

  • {{product.name}}


PAMETNA MASKA ZA LICE KOJA:

Vidljivo posvetljava i ujednačava ten kože. Oživljava beživotnu kožu bez sjaja. Kožu čini blistavijom i pruža joj blistav i zdrav sjaj. Izrađena od mekih, nežnih mikrovlakana, Glow Addict maska za lice s lakoćom klizi vašom kožom i oslobađa vrhunske sastojke koji su joj potrebni.

GLAVNI SASTOJCI

BISER

Obogaćena prirodnim ekstraktom bisera, formula Glow Addict maske sastoji se od visokokoncentrisanog spoja aktivnih sastojaka koji kožu čine blistavom i savršenom. Ekstrakt bisera i niacinamid osvetljavaju i ujednačavaju ten kože pružajući mu trenutni blistavi sjaj, dok vitamin E bogat antioksidansima štiti i jača prirodnu vlažnost kože kako bi koža ostala hidrirana, a ten blistav.

PROIZVEDENA BEZ:

Parabena Fenoksietanola Silikona Dinatrijeva EDTA Mineralnih ulja

 GLOW ADDICT TRETMAN

PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i zeleno LED svetlo pripremaju kožu za blagotvorno delovanje sastojaka maske.

OSVETLJAVANJE 30 sekundi

Aktiviraju se visokofrekventne T-Sonic pulsacije za efekat trenutne blistavosti i svetliji izgled kože.

SJAJ 30 sekundi

Zeleno LED svetlo nastavlja da svetli kako bi ujednačilo ten kože, dok pulsacije i toplina postepeno slabe, a koža poprima zdrav i blistav sjaj.