Hilife.rs

Da li INTIMINA može postati tvoja najbliža prijateljica?

INTIMINA

 

Malo toga je što je kroz vreme izazivalo toliko kontroverzi kao menstruacija. Nazvaćemo je pravim imenom. Možemo to. Bez stida. Pa na kraju, odrasle smo, zar ne?

Čini nam se da smo prevazišle ona potpuno besmislena i arhaična tumačenja i običaje, ali i dan danas čak i u urbanim sredinama žene nisu dovoljno upoznate sa svojim potrebama i mogućnostima (?!) koje tih nekoliko dana u mesecu donose.

Puno je pitanja i neveštih odgovora, ali otvorenost, nesebičnost i solidarnost su ono što se vezuje za žene. Tu negde je svoje mesto osvojila i INTIMINA – brend osmišljen u želji da bude u tvom uskom krugu najboljih prijateljica. Tokom ciklusa, ali i ne samo tada.

 

INTIMINA

 

INTIMINA ti pomaže da bolje upoznaš deo sebe

Šta god da mislile o svom poznavanju najintimnijeg dela tela neumitna je činjenica da sa Intiminom to znanje postaje značajnije. I ne samo znanje, već nam otvara celo jedno poglavlje koje nas vodi ka novim iskustvima i doživljajima. Kroz dve linije proizvoda – menstrualne čašice i lične trenere za izvođenje Kegelovih vežbi dobili smo saveznike o kakvima nismo ni sanjali.

 

INTIMINA

 

I možda na prvo rukovanje ne potpuno jednostavni, što je i potpuno očekivano jer se ni sa čim ranije nismo sreli, ali kada ih „savladamo“  pitamo se kako ih nisu ranije izmislili?! Jesu, preteča današnje menstrualne čašice korišćena je čak u 19. veku! Ipak ne od medicinskog silikona i za višegodišnje udobno i sigurno korišćenje.

 

Ekonomično i ekološki osvešćeno iz meseca u mesec

Sigurni smo da je svaka od nas isprobala različite brendove i vrste tampona i uložaka, prosto neimnovno je. I sigurni smo da se nismo zapitali koliko nas zapravo sve to i košta. Prosto, to je nešto što se mora. E pa Intimina nas je osvestila: Jedna čašica menja čak 3.250 tampona! Auu, kolika je to ušteda….Bar za produženi vikend u Beču :)

 

I tako, slovo po slovo ubedila me da je isprobam. Lily Cup One je pre-poručena… ona za početnice ;)

INTIMINA

 

13.06.2020. / Autor:Hilife