Hilife.rs

my-equa

 

EQUA  je osmislio tim mladih, motivisanih individualaca iz Slovenije koji dišu kreativnost i piju galone vode. Njihova filozofija je kristalno jasna: „radimo ono što volimo“.

 


KAKO TO OSTVARUJU...

Nezaustavljiva energija i inspiracija su ono što nas svakodnevno motiviše, a kada radimo zajedno i nezaustavljivo inspirišemo jedni druge, kao i svet oko nas. Dok širimo pozitivnu energiju i ljubav prema inovacijama, dizajnu proizvoda i kreativnom razmišljanju, posebnu pažnju pridajemo kvalitetu, detaljima i našim klijentima.

Brinemo o svetu i glavni fokus nam je da poslujemo na održiv način. Svi naši proizvodi napravljeni su sa puno ljubavi i iskreno se trudimo da ponudimo samo najbolje za vaše zdravlje i u skladu sa dobrobitima prirode. Od prvog dana obavezali smo se da ćemo uzvraćati prirodi i zajednici oko nas. I to obećanje držimo!


 

MOJ TRENUTAK

Kada je reč o sopstvenom telu, svaki trenutak se računa. Zbog toga jedem zdravo, održavam svoje telo hidriranim i fokusiram se na pozitivne misli. Cilj mi je da postignem privlačan izgled i britak um. I kada god osetim da sam van ravnoteže znam kako da se vratim i zadržim suštinu. To je ono što ja zovem MOJ TRENUTAK.

my-equa-hilife

 

moje zdravlje

moj balans

moje telo

moj stil

moja snaga

moj izbor

 

#myequa

#mymoment