Hilife.rs

FOREO BEAR™


REVOLUCIJA JE STIGLA!

FOREO BEAR mikro-strujni masažer podiže anti-aging na viši nivo.


BEAR poseduje revolucionarni Anti-Shock ™ sistem za najsigurnije tretmane


Elektrifikujuća mikrostruja za zategnutiju, svetliju kožuNapredna aplikacija sa najraznovrsnijim vežbama i tretmanima za lice

  • {{product.name}}


BEAR™

BEAR koristi napredne mikrostruje i T-Sonic ™ pulsacije kojima vežba čak 65+ mišića na vašem licu i vratu. Uz prilagodljive mikrostrujne treninge lica i naš patentirani Anti-Shock Sistem™, BEAR je najefikasniji i najsigurniji mikrostrujni uređaj na svetu.

 

Da li ste znali da 43 mišića na licu i 26 mišića na vratu prirodno gube tonus i čvrstoću starenjem?
Možda imate milion izgovora da ne uspete - ali sada uz Bear vaša koža to nema.

Pridružite se spa revoluciji u svom domu

Nudeći iste mikrostrujne tretmane za lice koji se mogu naći u poznatim spa centrima, BEAR vam omogućava da uživate u kompletnom, profesionalnom spa danu u udobnosti svog doma.

 

BEAR vs BEAR mini


 

Pametno mikrostrujno toniranje lica

Uz raznovrsne mikrostrujne treninge lica, BEAR je vaš lični trener kada god to poželite. Mikrostrujama prelazeći preko kože lica utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lice električnim strujama koje oponašaju prirodne procese vašeg tela.

Anti-Shock System™

BEAR poseduje patentirani Anti-Shock ™ sistem koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svetu. Napredni senzori mere otpor kože na elektricitet, a zatim automatski prilagođavaju intenzitet kako bi se eliminisala mogućnost šoka.

T-Sonic™ pulsacije

Naše patentirane T-Sonic™ pulsacije prodiru duboko u pore kako bi poboljšale cirkulaciju, eliminisale toksine i ublažile napetost lica, što rezultira glatkom, mekšom i sjajnijom kožom.

Pametni švedski dizajn

Ergonomski oblik savršeno odgovara svim oblinama i konturama lica. Oblikovan od ultra-higijenskog silikona, BEAR pruža delotvorne tretmane na nivou spa centra, kao i do 90 upotreba po USB punjenju, bez ikakvih dodatnih dodataka.

Provodljivi mikrokapsulski Serum

Naš hidratantni SERUM SERUM SERUM bezbedno prenosi mikrostruju * sa BEAR-a na vašu kožu. Za optimalnu provodljivost nanesite tanak sloj pre upotrebe BEAR-a i masirajte dok se potpuno ne upije.

* SERUM SERUM SERUM se može koristiti sa bilo kojim mikrostrujnim uređajem. NIKADA ne koristite BEAR ili bilo koji mikrostrujni uređaj bez odgovarajućeg seruma, gela ili kreme.


 

ISTRAŽITE EKSKLUZIVNE FUNKCIJE FOREO APLIKACIJE

PLAN FITNESS RUTINA

Uživajte u raznim vođenim fitnes vežbama za toniranje lica.

PERSONALIZOVANE POSTAVKE UREĐAJA

Pristupite izboru intenziteta mikrostruja i podesite BEAR™ prema svojim željama.

TRENUTNA POVEZIVOST APLIKACIJE

Automatski povezuje BEAR™ sa pametnim telefonom - nema više potrebe za ručnom sinhronizacijom uređaja!

AŽURIRANJE SOFTVERA

Budite u toku sa svim najnovijim poboljšanjima softvera.

PRONAĐI MOJ BEAR™

Locira vaš uređaj i automatski ga otključava.

 

 

 

 


 

 

 

Kako se koristi

 

Osušite BEAR, a zatim pažljivo očistite i osušite lice kako ne bi bilo ostataka. (Svako ulje na vašem licu onemogućava mikrostruju, čineći je neefikasnom.) Umasirajte SERUM SERUM SERUM na sva područja koja želite da tretirate do potpunog upijanja.


Pritisnite dugme da biste aktivirali BEAR. Svetla ispod dugmeta označavaju intenzitet mikrostruje. Da biste promenili intenzitet, brzo pritisnite taster jednom za svaki nivo. Opciju T-Sonic™ isključite dvostrukim pritiskom na dugme. Pristupite različitim intenzitetima mikrostruja putem aplikacije.


Lagano pritisnite obe metalne sfere na lice, a zatim lagano klizite po licu i vratu. Obe mikrostrujne sfere treba da dodiruju vašu kožu u svakom trenutku. Za najbolje rezultate laganim pritiskom prevlačite BEAR polako pokretom prema gore.


Kada završite sa tretmanom, pritisnite i držite dugme 3 sekunde da biste isključili uređaj. Ukoliko želite, nanesite bilo koji drugi proizvod za negu kože po vašem izboru.


PREUZMITE FOREO BEAR KORISNIČKI PRIRUČNIK