Hilife.rs

Foreo Cleanser for MEN 60 ml

GEL SA HIDROTERMALNIM MINERALIMA KOJI REVITALIZUJE KOŽU

Gel za čišćenje lica za muškarce snažno, dubinski čisti lice. Korišćenje dva puta dnevno čisti i jača mušku kožu. Muška koža je deblja i bogatija lojnim žlezdama i vrlo često crvena i iziritiran zbog posledica brijanja. FOREO je razvio gel za čišćenje lica za muškarce koji uravnotežava te probleme. Jednostavan je za primenu i korišćenje a izuzetno efikasan.

  • {{product.name}}


GEL ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE

Transformacijom teksture iz morsko plavog gela u belu penu, gel za čišćenje lica za muškarce dobija snagu od hidrotermalnih minerala iz vulkanske vode kako bi uklonio nečistoću, višak sebuma i detoksifikovao kožu od štetnih uticaja tokom dana. Bogat mineralnim hranljivim sastojcima, hrani kožu i čini je snažnijom.
foreo-nega-lica-za-muskarce
Foreo-luna-cleanser-for-men

T-SONIC™ AKTIVACIJA

Proizvod za čišćenje lica za muškarce posebno je dizajniran kako bi savršeno dopunio LUNA™ uređaje. Pulsirajuća T-Sonic™ tehnologija LUNA™ uređaja aktivira i transformiše teksturu i stimuliše sastojke iz proizvoda za čišćenje kako bi prodrli dublje u kožu, bolje se apsorbovali i poboljšali celokupnu efikasnost.

----

GEL ZA ČIŠĆENJE LICA ZA MUŠKARCE

99% SASTOJAKA PRIRODNOG POREKLA

 

Foreo-cleanser-moringaHIDROTERMALNI MINERALI
Nađeni u 2000 metara dubokim vulkanskim hidrološkim bazenima, hidro termalni minerali sadrže ekstrakte mikro algi. Imaju hidratantna, regenerativna i antioksidativna svojstva te mogu ubrzati metaboličke i oksidativne procese kože.

 

ingredients-m-2_1

 

EKSTRAKT MORINGE
Peptidni ekstrakt iz listova moringe olakšava uklanjanje nečistoća nastalih zbog uticaja zagađenja.