Hilife.rs

Foreo Day Cleanser & Night Cleanser 60ml

PRILAGOĐAVA SE DNEVNOM I NOĆNOM RITMU KOŽE

Stvoreni kako bi savršeno dopunili LUNA™ uređaje, proizvodi za čišćenje lica za dan i noć prilagođavaju se tako da odgovaraju specifičnim potrebama kože tokom dana i noći. Uz iznenađujuće transformišuće teksture i jedinstvene formule, donose jedinstveno čulno iskustvo za sve tipove kože.

  • {{product.name}}

ČIŠĆENJE KAO NIJEDNO DO SAD

Stvoreni da odgovaraju prirodnom ritmu kože, proizvodi za čišćenje lica za dan i noć pretvoriće jednostavan čin čišćenja u čulni ritual nege kože. Započnite dan čišćenjem lica koje će vašu kožu probuditi, zaštiti i učiniti je sjajnom tokom celog dana. Zaokružite uspešnu negu kože čišćenjem lica proizvodom za noć, koji detoksifikuje i štiti kožu.

T-SONIC™ AKTIVACIJA

FOREO proizvodi za čišćenje lica dizajnirani su kao savršena dopuna LUNA™ uređaja. Pulsirajuća T-Sonic™ tehnologija LUNA™ uređaja aktivira i transformiše teksture i stimuliše sastojke iz proizvoda za čišćenje kako bi prodrli dublje u kožu, bolje se apsorbovali i poboljšali celokupnu efikasnost.
FOREO_PROIZVOD_ZA_ČIŠĆENJE_LICA
foreo-proizvodi-za-čišćenje-lica

BUDI I ŠTITI

Transformacijom od kremaste teksture nalik jogurtu do prozračne pene, proizvod za čišćenje lica za dan pruža svakodnevno jutarnje uživanje. Obogaćen ekstraktima voća, trenutno osvežava kožu dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljnih uticaja. Koža je mekana na dodir, zdrava i blistava.

DETOKSIFIKUJE I UMIRUJE

Proizvod za čišćenje lica za noć u originalnom obliku svilenkastog gela pretvara se u baršunasto mleko obogaćeno snagom meteorita za nežno dubinsko čišćenje koje precizno uklanja masnoće, nečistoće i šminku. Nudeći čulno iskustvo božanskog noćnog rituala, ostavlja kožu elastičnom, glatkom i sjajnom.

AAA

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN

95% SASTOJAKA PRIRODNOG POREKLA

 

FOREO-PROBIOTIK-CLEANSERPROBIOTICI

FOREO je prilagodio probiotike nezi kože kako bi nahranio ćelije kože hranljivim elementima i aktivno ih odbranio od svakodnevnih štetnih uticaja.


 

 

foreo_bergamot_mandarina

EKSTRAKTI BERGAMOTA I MANDARINE

Bogati vitaminom C i esencijalnim antioksidansima za očuvanje blistave kože, toniraju i čine kožu svežijom.


 

Foreo_semenke_kajsije

 

EKSTRAKT SEMENKE KAJSIJE

Ulje presovanih semenki kajsije hrani i hidrira kožu.


 

 

 


 

PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ

97% SASTOJAKA PRIRODNOG POREKLA

 

FOREO_CLEANSERMETEORITSKA PRAŠINA

Ovaj redak i dragocen element  pruža zapanjujuće efikasno čišćenje pri čemu kožu detoksifikuje i čini je mekom.


Foreo_cleanser_ekstrakt_moringe

EKSTRAKT MORINGE

Peptidni ekstrakt iz semenki Moringe olakšava uklanjanje nečistoća.


Foreo_cleanser_nightSLATKI BADEM

Dobijen iz semenki badema, poseduje snažna hranljiva svojstva koja kožu čine mekšom, zaglađenom i dubinski nahranjenom.KAKO SE KORISTE FOREO PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA? (VIDEO)