Hilife.rs

INOVATIVNA MASAŽA PREDELA OKO OČIJU

ZA OČI KOJE IZGLEDAJU SVEŽIJE I MLAĐE

FOREO IRIS™

MASAŽER ZA BLISTAVO PODRUČJE OKO OČIJU

Jedinstveno dizajniran IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju koristi naizmeničnu T-Sonic™ tehnologiju kako bi umanjio vidljivost bora oko očiju, podočnjaka i vrećica ispod očiju. IRIS™ poboljšava apsorpciju i efikasnost Vaših omiljenih krema ili seruma za područje oko očiju. Mekani i glatki silikon oblikovan je tako da savršeno tretira konture oka i nežno masira predeo oko očiju.

  • {{product.name}}


MLAĐI I SVEŽIJI IZGLED PREDELA OKO OČIJU

Prvo mesto na kom postaju vidljivi znakovi stresa, umora i starenja, upravo je predeo oko očiju. Kako je to područje osetljivo, zahteva posebnu negu, a IRIS™ je savršen uređaj za to. Umirujuća naizmenična T-Sonic™ tehnologija nežno umanjuje znakove starenja, tanke linije, bore, podočnjake i vrećice ispod očiju pa koža predela oko očiju izgleda iznenađujuće glatko, sveže i mladoliko.
foreo-iris-masazer
foreo-iris-masazer

NAIZMENIČNA T-SONIC TEHNOLOGIJA

Ova jedinstvena tehnologija, u FOREO vlasništvu, inspirisana je azijskom masažom tapkanjem vrhovima prstiju. Nežne pulsacije IRIS™ masažera mnogo su efikasnije od manuelne masaže područja oko očiju i dolaze u dva načina rada kako bi zadovoljile potrebe i udobnost korišćenja kod svih žena.

PURE & SPA MODE

Pure Mod nežno imitira manuelnu masažu vrhovima prstiju i prikladan je za kožu koja počinje da pokazuje prve znake starenja. Spa Mod imitira profesionalan beauty tretman kombinujući pokrete tapkanja i nežne pulsacije, pa je prikladan za kožu sa vidljivim znacima starenja.


_____

           KARAKTERISTIKE IRIS™ MASAŽERA

 

t-sonic-pulsacijeHIGH-TECH NEGA ZA PREDEO OKO OČIJU

Ova jedinstvena tehnologija inspirisana je azijskom masažom tapkanjem vrhovima prstiju. Nežne pulsacije IRIS™ masažera, mnogo su efikasnije od manuelne masaže predela oko očiju.

FOREO2 INOVATIVNA NAČINA RADA - PURE MODE I SPA MODE

Pure Mod nežno imitira manuelnu masažu vrhovima prstiju, dok Spa Mod imitira profesionalan beauty tretman kombinujući pokrete tapkanja i nežne pulsacije.


FOREOMEDICINSKI NEŽNI SILIKON

IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju napravljen je od medicinskog, hipoalergenog silikona, bez BPA i ftalata. Neporozan je i na njemu se ne talože bakterije

 

iconJASTUK ZA VAŠE OČI

Blago zakrivljeni dizajn od mekog i glatkog silikona savršeno pristaje uz konture oka za nežnu masažu područja oko očiju.

 

FOREO  OSMIŠLJEN ZA VAS

  IRIS™ je potpuno vodootporan, ima 8 brzina, lagan i lako prenosiv, a jedno punjenje dovoljno je za   140 upotreba.


FOREOINVESTICIJA U NEGU PODRUČJA OKO OČIJU

Svaki IRIS™ masažer dolazi sa 10 godina garancije kvaliteta.

 

 


KAKO SE KORISTI  IRIS™ MASAŽER

PREUZMITE FOREO IRIS™ KORISNIČKI PRIRUČNIK

01. Nanošenje kreme ili seruma za predeo oko očiju.

Nanesite i razmažite svoju kremu ili serum koji koristite za predeo oko očiju.

02. Masaža levog oka.

Prislonite IRIS™ masažer na konture levog oka 30 sekundi.

03. Masaža desnog oka.

Prislonite IRIS™ masažer na konture desnog oka 30 sekundi.Foreo-iris-masazer