Hilife.rs

Foreo® ISSA 2™

USAVRŠENA ELEKTRIČNA ČETKICA ZA ZUBE DINAMIČNOG DIZAJNA

Učinite više za vaše zube sa novom četkicom za zube ISSA 2. Spajanjem PBT polimerskih i ultra-mekanih silikonskih vlakana u jednu jedinstvenu četkicu za zube koja od sada čisti 365 dana uz samo jedno punjenje. ISSA 2 zadržaće osmeh na vašem licu bez prekida.

  • {{product.name}}


ŽIVITE ŽIVOT BEZ OGRANIČENJA

Lestvica napredne oralne nege ponovo je podignuta. Ono što izdvaja ISSA 2 četkicu za zube od ostalih električnih četkica je spoj glatkog i vodootpornog dizajna, poboljšane sonične pulsacije i kombinovane glave četkice. Uz punjenje nakon kog ćete četkicu koristiti narednih 365 dana, ISSA 2 garantuje vam osmeh na duge staze.
Foreo ISSA 2
Foreo ISSA 2 black

DUPLO BOLJE ČIŠĆENJE

Želite li svež dah i čiste zube bez oštećenja desni? ISSA 2 stručno spaja snagu poboljšanih soničnih pulsacija s kombinovanom glavom četkice izrađene od PBT polimera i mekanog silikona, pružajući nenadmašno iskustvo oralne nege.

 

Prednosti Foreo ISSA 2 električne četkice za zube

 

Visok intenzitet pulsiranja i silikonska vlakna

Hibridna vlakna kanališu 11.000 pulsacija visokog intenziteta u samo jednom minutu i na taj način omogućavaju da se mikro pokretima temeljno i nežno očiste zubi i desni.

3D fleksibilna glava četkice

Zahvaljujući trodimenzionalnoj fleksibilnosti glave četkice, ISSA 2™ stiže do svih nepristupačnih predela u usnoj duplji.

Vrhunska higijena zuba

Četkica je napravljena od neporoznog silikona koji se lako čisti i sprečava taloženje bakterija, te nežno uklanja zubni plak i sprečava povlačenje desni. Kombinacije silikonskih i PBT polimerskih vlakana, čini da glava četkiće bude manje podložna zadržavanju bakterija pa je i oralna nega samim tim kvalitetnija. Preporučuje se zamena glave četkice na 6 meseci.

Energetska efikasnost

Samo sat vremena je dovoljno da se baterija potpuno napuni i nakon toga se može koristiti  do 365 puta. Četkica se puni pomoću USB kabla i ne zahteva držanje u bazi.

Pametan dizajn četkice

Potpuno vodootporna, pa se može koristiti pod tušem i u kadi. Ergonomičnog dizajna. Ima 16 brzina i ugrađeni merač vremena.

 


 

Kako se koristi Foreo® ISSA 2™ električna četkica za zube?

  1. Staviti na glavu četkice uobičajenu pastu za zube.
  2. Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
  3. Uređaj će tokom 2 minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi, radi podsećanja da treba preći na sledeći kvadrant zuba.
  4. Svoju rutinu oralne nege upotpunite i čišćenjem jezika (zadnja strana glave četkice predviđena je za čišćenje jezika).

Foreo_issa2_upotreba

 


Dodaci koji se mogu nabaviti uz ISSA 2™ električnu četkicu za zube:

issa-dodaci

ISSA 2™ nije samo četkica za zube, već pametno rešenje za kompletno oralno zdravlje. Evo nastavaka uz četkicu koji čine svakodnevnu oralnu higijenu kompletnom:

  • SSA™ silikonska glava za četkicu - napravljena u potpunosti od medicinskog neabrazivnog silikona, ova glava četkice čisti i polira zube pružajući desnima nežnu masažu. Nastavak je potrebno zameniti na svakih godinu dana.
  • ISSA™ Hybrid nastavak - hibridna glava četkice napravljena je od kombinacije silikonskih i PBT polimerskih vlakana i kao takva je istovremeno efikasna u čišćenju plaka i nežna prema osetljivim desnima. Nastavak je potrebno zameniti na svakih 6 meseci.
  • ISSA™ Tongue Cleaner nastavak - silikonska glava za detaljno čišćenje jezika. Treba je zameniti jednom godišnje.