Hilife.rs

Foreo® ISSA™ mikro

ELEKTRIČNA ČETKICA ZA BEBE OD 0-5 GOD

ISSA mikro je jedina električna četkica za zube za bebe sa silikonskim vlaknima i nežnim soničnim pulsacijama, koja sigurno, uspešno i na zabavan način uči decu kako se pravilno peru zubi.

  • {{product.name}}


NEŽNA I INOVATIVNA DENTALNA NEGA

ISSA mikro električna četkica za zube za bebe nežno kanališe Sonic Pulse Tehnologiju kroz meka silikonska vlakna u dva moguća moda rada. Mod za pranje uspešno čisti zube na potpuno nežan i neabrazivan način, dok Mod za masažu pruža prijatnu masažu desni i pomaže Vašem detetu pri sticanju pravilnih navika u oralnoj higijeni.
Foreo-issa-mikro
ISSA_Mikro_četkice_za_Zube

OD 0 DO 6 MESECI

I pre nego se pojave prvi zubići, korišćenje ISSA mikro četkice umanjiće količinu bakterija u ustima i ukloniti ostatke hrane, a istovremeno će ublažiti bol zbog rasta zubića.

OD 6. MESECA DO 5. GODINE ŽIVOTA

ISSA mikro precizno čisti zube tako što prekriva svaki zub sa svih strana i nežno masira osetljive desni kako bi umanjila iritaciju.

 


TEHNOLOGIJA PRILAGOĐENA DECIForeo-issa-mikro-cetkica

ISSA mikro električna četkica za zube za bebe kanališe 6000 nežnih pulsacija u minuti preko mekih i fleksibilnih silikonskih vlakana koja ne oštećuju zubnu gleđ i desni, pa je osećaj četkanja nežan i prijatan.

HIGIJENA NA NAJVIŠEM NIVOU

Napravljena od neporoznog silikona koji se brzo suši i sprečava taloženje bakterija, ISSA mikro četkica za bebe je u
ltra higijenska i na njoj se taloži i
do 10000 puta manje bakterija od tradicionalnih četkica sa najlonskim vlaknima.

SIGURAN DIZAJN

Napravljena od medicinskog silikona, bez BPA i ftalata, ISSA mikro nema odvojivu glavu četkice i potpuno je sigurna za Vašu decu. 100% vodootporan dizajn čini je sigurnom za upotrebu u kadi ili pod tušem.

SMEŠKO I LJUTKO POMOĆNICI

Nasmejano ili tužno lice na držaču četkice pokazaće roditeljima da li je dvominutno pranje zuba izvršeno u proteklih 12 časova. To je dragocena pomoć detetu pri navikavanju na kvalitetno i redovno održavanje oralne higijene.

INVESTICIJA U DENTALNU NEGU

ISSA mikro je pametna investicija s obzirom da ne treba kupovati zamensku glavu četkice.  


SAVETI ZA RODITELJE

Deca koja su tek prohodala obožavaju da rade sve što i njihovi roditelji, pa pokušajte prati zube zajedno. Za više zabave, i vi možete koristiti ISSA četkicu ali za odrasle.
Smenjujte se i četkajte zube jedni drugima. Neka dete pere Vaše zube, a Vi njihove zubiće.

ISSA-mikro-


JEDNOSTAVNA ZA KORIŠĆENJE ZA RODITELJE I ZA DECU

PREUZMITE KORISNIČKI PRIRUČNIK (PDF)

1. Nanesite pastu za zube

Stavite pastu ili umirujući gel i uključite ISSA mikro četkicu. Odaberite Mod za četkanje ili Mod za masažu, u zavisnosti od potreba Vašeg deteta.

2. Četkanje

Perite zube kao što biste prali običnom četkicom 2 minuta, kružnim pokretima.

3. Isperite

Isperite usta i ISSA mikro četkicu vodom.

ISSA-mikro-koriscenje