Hilife.rs

Foreo® ISSA™ mini 2

Mala četkica za velike osmehe

ISSA mini 2 je unapređena sonična električna četkica za zube sa 265-dnevnim vekom trajanja baterije. Glava četkice kombinuje PBT polimer i mekana silikonska vlakna tako da pruža intenzivno četkanje koje je istovremeno nežno za desni. Originalan dizajn četkice i živopisne boje nateraće vas da nikada ne propustite pranje zuba, bez obzira na užurbani stil života.

  • {{product.name}}


Foreo_ISSA_mini_2

 

Karakteristike Foreo ISSA mini 2 električne četkice za zube

 

Visok intenzitet pulsiranja i silikonska vlakna

Hibridna vlakna kanališu 9.000 pulsacija visokog intenziteta u samo jednom minutu i na taj način omogućavaju da se mikro pokretima temeljno i nežno očiste zubi i desni.

3D fleksibilna glava četkice

Zahvaljujući trodimenzionalnoj fleksibilnosti glave četkice, ISSA mini 2  stiže do svih nepristupačnih predela u usnoj duplji.

Vrhunska higijena zuba

Četkica je napravljena od neporoznog silikona koji se lako čisti i sprečava taloženje bakterija, te nežno uklanja zubni plak i sprečava povlačenje desni. Kombinacije silikonskih i PBT polimerskih vlakana, čini da glava četkice bude manje podložna zadržavanju bakterija pa je i oralna nega samim tim kvalitetnija. Zamena glave četkice preporučuje se na 6 meseci.

Energetska efikasnost

Samo sat vremena je dovoljno da se baterija potpuno napuni i nakon toga se može koristiti  do 265 puta. Četkica se puni pomoću USB kabla i ne zahteva držanje u bazi.

Pametan dizajn četkice

Potpuno vodootporna, pa se može koristiti pod tušem i u kadi. Ergonomičnog dizajna. Ima ugrađeni merač vremena.

 


 

Kako se koristi ISSA mini 2 električna četkica za zube

  1. Staviti na glavu četkice uobičajenu pastu za zube.
  2. Trljati na isti način kao pri pranju zuba bilo kojom običnom četkicom.
  3. Uređaj će tokom 2 minuta rada praviti pauzu od pulsiranja na svakih 30 sekundi, radi podsećanja da treba preći na sledeći kvadrant zuba.
  4. Svoju rutinu oralne nege upotpunite i čišćenjem jezika (zadnja strana glave četkice predviđena je za čišćenje jezika).

 

Foreo-issa-mini-2