Hilife.rs

FOREO LUNA™ 3

STVORENA BAŠ ZA TVOJU KOŽU!

LUNA 3 je vrhunski dodatak nezi vaše kože. Novi, poboljšani dizajn donosi znatno duže i mekše silikonske dodirne tačke. Koju god od 16 brzina soničnih pulsacija odaberete, za samo minut ukloniće nečistoće, bakterije i toksine nagomilane tokom dana, koji na koži mogu prouzrokovati nepravilnosti ako ih na vreme ne uklonite. Ukoliko povežete svoj uređaj s FOREO aplikacijom, ciljana masaža lica učiniće vašu kožu neverovatno blistavom i zategnutom.

Jer čista koža danas znači blistav ten sutra!

  • {{product.name}}


LUNA 3 znači savršeno čistu kožu

Bez obzira koliko dugo i snažno rukama prali lice, koža nikada neće biti tako čista, učvršćena, glatka i blistava kao kad to čini LUNA 3 svojim mekanim silikonom i high-tech soničnom tehnologijom.

Beauty Tech Revolucija

Kada se sonični talasi usmere prema koži, oni prodiru u pore, nežno oslobađajući one nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četke ne mogu dopreti. Sonični talasi podstiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksikaciji kože, stimulišući je na ćelijskom nivou.
LUNA_3_PULSACIJE
FOREO_LUNA_3

LUNA 3 nudi 4 moda masaže

Eyes on the Prize

Dvominutna masaža koja koristi kombinaciju jakih i slabih pulsacija namenjenih učvršćivanju kože oko očiju.

Nothing but Neck

Dvominutna masaža koja učvršćuje kožu vrata i dekoltea.

Contour Crazy

Ova četverominutna masaža definiše konture obraza i vilice.

Mouth Magic

Ublažite bore oko usana pomoću ove dvominutne masaže.


LUNA_3_karakteristike


Stvorena za vašu kožu

Vaša je koža jedinstvena, baš poput vas. Ono što funkcioniše za jedne, ne funkcioniše za druge ljude.

Zato treba pametno izabrati odgovarajuću negu kože. Daćemo vam nekoliko saveta kako koristiti uređaj LUNA 3 za upravo vaš tip kože.

Sigurni smo da ćete uz ove savete zavoleti vašu vlastitu, jedinstvenu negu kože.Personalizovana-nega-koze

 


LUNA_3_normalna_kožaNormalna koža

Čestitamo, dobili ste dobitak na genetskoj lutriji! Ali činjenica da vaša koža nije problematična ne znači da biste  trebali da se opustite. Evo kako kožu očuvati lepom.

 

Male pore

Vaše su pore verovatno manje veličine. Što je samo po sebi odlično. Ali to ne znači da ste imuni na mitisere. I dalje morate voditi računa  kako biste ih sprečili. LUNA 3 pomoći će vašem licu da vaše pore ostanu čiste i lice blistavo.

 

Nepravilnosti

I normalna koža može reagovati i biti ponekad nesavršena. LUNA 3 za normalnu kožu sprečiće neprijatna iznenađenja. Sonične pulsacije i silikonske dodirne tačke očistiće  vaše pore i kožu učiniti savršenom na duge staze.

 

 

 

 


LUNA_3_osetljiva_kožaOsetljiva koža

Vaša koža lako reaguje na nadražaje i zahteva puno pažnje. Ali to nije uvek loše. Na neki način, vaša koža upozorava vas na štetne uticaje. Preostaje vam samo da nađete one šta ona voli. Bacite oko na naše savete.

Suvoća

Mnogi proizvodi namenjeni hidrataciji i čišćenju sadrže sastojke koji isušuju kožu. Zato obratite pažnju na spisak sastojaka i birajte one koji čuvaju hidrolipidnu barijeru kože. LUNA 3 za osetljivu kožu podstiče dublju apsorpciju aktivnih sastojaka i rezultat će biti odličan.

Crvenilo ili osećaj peckanja i napetosti

Vaša koža sklona je reakciji na mnoge proizvode. Informišite se o proizvodima namenjenim nezi osetljive kože i svakako ih isprobajte na malom delu kože. Nežna LUNA 3 za osetljivu kožu pomoći će sastojcima da prodru dublje u kožu.

Mitiseri

Ovaj tip kože ne voli grubo trljanje lica kako biste otvorili pore i rešili se štetnih uzročnika mitisera. Ali to će rešiti LUNA 3 i super nežna eksfolijacija, uz pomoć silikonskih pulsacija i ultra mekih silikonskih dodirnih tačaka.

Bore i borice

Osetljiva koža ne voli čestu eksfolijaciju koja je samo jedan od načina sprečavanja vidljivosti sitnih bora. LUNA 3 za osetljivu kožu, u kombinaciji sa hidratantnim proizvodima, pomoći će vam da sasvim nežno masirate i eksfolirate problematične delove lica čuvajući pritom vlažnost u dubinskim slojevima kože.


LUNA_3_ za_kombinovanu_kožuMešovita koža

Ili kako volimo da je nazovemo: koža 2-u-1. Frustrirajuće, zar ne? Istovremeno se morate nositi sa dvostrukim problemima kože. Nasreću, tu smo da s vama podelimo par saveta.

Proširene pore i miteseri

Čini se da su velike pore i miteseri nerazdvojni. Nasreću, možete ih tretirati istovremeno, dnevnim čišćenjem, eksfolijacijom i hidracijom. LUNA 3 će vam pomoći da doprete dublje u pore kako biste ih bolje očistili i učinili manje vidljivim.

Akne

Masni delovi lica skloni su aknama. Zato, bolje sprečiti nego lečiti. Neka LUNA 3 za mešovitu kožu postane deo vaše rutine, kako biste pore osvežili i očistili od nečistoća i štetnih bakterija.

Sjajna područja lica

Zbog pokušaja tela da hidrira kožu, ona postaje masna. Ako pomognete koži nanošenjem kvalitetnih seruma ili krema, primetićete da ona više ne stvara toliko masnoće. Krupnije dodirne tačke LUNA 3 uređaja namenjene su upravo onim delovima lica koji proizvode višak sebuma.

Suva područja lica

Rekli smo, i ponavljamo: HIDRATACIJA. Odaberite formule s hijaluronskom kiselinom, ceramidima i ostalim korisnim sastojcima. LUNA 3 za meštovitu kožu pomoći će vam da se korisni sastojci bolje upiju u kožu.


...

Kako čistiti lice uz pomoć uređaja LUNA 3

LUNA-3-upotreba


Kako odabrati vrstu masaže

Uz pomoć FOREO aplikacije odaberite jedan od četiri masažna načina rada.

app storegoogle
LUNA-3-masaža