Hilife.rs

FOREO LUNA™ fofo

Kompaktni uređaj koji kombinuje pametnu četku za čišćenje lica i uređaj za analizu kože.

LUNA fofo ima napredne senzore koji se povezuju sa aplikacijom FOREO radi merenja nivoa hidratacije, i prikazuju zdravlje kože. Pritiskom tipke rezultati se učitavaju u uređaj i nude program za čišćenje lica T-Sonic™ pulsacijama, koji je prilagođen tvom jedinstvenom profilu kože. LUNA fofo dostupna je u sedam boja.

  • {{product.name}}


ANALIZIRAJ SVOJU KOŽU U SAMO NEKOLIKO SEKUNDI

Što bolje poznajete svoju kožu, to ćete joj pružiti bolju negu. LUNA fofo omogućava praćenje stanja kože i na osnovu toga pruža jedinstvene rutine čišćenja lica koje se prilagođavaju tvojoj koži. Uređaj prati i reaguje na unutrašnje i spoljne faktore koji utiču na zdravlje kože, uključujući promene u klimi, prehrani i unosu vode, radi postizanja savršenog tena, gde god se zatekneš.

PRATI NIVO HIDRATACIJE SVOJE KOŽE

Šta je ključni faktor za postizanje glatke i mladolike kože? HIDRATACIJA! Koža je hidrirana ako su njene ćelije snabdevene dovoljnom količinom vode. Hidratacija kože postiže se korišćenjem stredstava za hidrataciju i seruma, a što je još važnije, prehranom bogatom voćem i povrćem i unosom velike količine vode. LUNA fofo olakšava praćenje nivoa hidratacije kože direktnim slanjem rezultata na displej aplikacije tako da možeš ugasiti žeđ svoje kože – i to brzo.
Foreo Luna fofo app
Foreo Luna fofo

KAKO FUNKCIONIŠE PAMETNO ČIŠĆENJE LICA

Nakon svake analize kože aplikacija FOREO stvara jedinstvenu rutinu čišćenja lica i povezuje je s uređajem LUNA fofo kako bi čišćenje bilo prilagođeno potrebama vaše kože i ostvarilo optimalne rezultate. Redovna analiza rezultira personalizovanom rutinom, baš svaki put.

PERSONALIZOVANA JAČINA I TRAJANJE

Nakon skeniranja, očitavanja kože koriste se za stvaranje jedinstvenog programa nege s personalizovanom jačinom i trajanjem čišćenja za ključna područja lica. Osim toga, T-Sonic™ pulsacije visoke frekvencije i mekana silikonska površina uređaja čiste lice od masnoća, nečistoća i ostataka šminke, nežno uklanjajući mrtve ćelije na koži.

..
.

UPOZNAJ NOVU JEDINSTVENU RUTINU ČIŠĆENJA LICA

Svi smo različiti, zato uživaj u rutini nege kože koja je jedinstvena baš poput tebe! LUNA fofo prvi je pametni uređaj za čišćenje lica na svetu koji kombinuje dva uređaja u jednom i svaki put analizira tvoju kožu sa ciljem pružanja personalizovane rutine nege kože. Što više znaš, to više blistaš!

 

 

 

foreo_fofo

SENZORI ZA KOŽU POZLAĆENI 24-KARATNIM ZLATOM

Uređaj LUNA fofo  jedinstven je zbog  naprednih hipoalergenskih pozlaćenih senzora, koji su integrisani u medicinski neporozni silikon a koji omogućavaju ovom uređaju, za čišćenje i analizu lica, očitavanje nivoa hidratacije kože. LUNA fofo rezultate šalje direktno na ekran telefona tako da si uvek u korak sa svim promenama na koži.
 

BRZO DONOSI REZULTATE!

Zablistaj u tili čas pritiskom na dugme! LUNA fofo analizira kožu u samo nekoliko sekundi, nakon čega šalje jednominutni program čišćenja lica prilagođen potrebama kože direktno na tvoj uređaj. Rutina se u potpunosti prilagođava tvojoj koži i na taj način joj omogućava optimalno stanje i zdravlje, gde god te život odvede.

 

U POTPUNOSTI VODOOTPORAN SILIKONSKI DIZAJN

Neporozni silikon uređaja LUNA fofo koji se brzo suši do 35 je puta više higijenski od četki izrađenih od najlona pa je u potpunosti otporan na bakterije. Dvozonska površina ovog uređaja prilagođena je svim tipovima kože i dizajnirana za temeljno, precizno čišćenje.

400 KORIŠĆENJA NAKON VAĐENJA IZ KUTIJE

Uređaj LUNA fofo napajaju 2 zamenjive AAA baterije. Svaka promena baterija pruža ti do 400 korišćenja, što osigurava celu godinu personalizovanih rutina čišćenja kod kuće i u pokretu!luna-fofo

 PAMETNIJA NEGA KOŽE POČINJE OVDE

Aplikacija FOREO For You omogućava korišćenje svih glavnih karakteristika uređaja LUNA fofo, takođe omogućava interakciju s ovim revolucionarnim pametnim uređajem za čišćenje lica na načine koji su do sada bili nezamislivi! Njegovi napredni senzori analiziraju glavna područja tvog lica i mere nivo hidratacije, što olakšava svakodnevno praćenje zdravlja kože na način koji je jednostavno razumeti. Aplikacija takođe omogućava upravljanje rutinama čišćenja lica: jednim dodirom u uređaj se učitava program čišćenja lica koji je prilagođen tvom profilu kože.

aplikacije

 

...

...

...

....foreo-luna-fofo

UPOTREBA 

1. Povezivanje

Preuzmite aplikaciju FOREO For You koja je dostupna na servisima App Store (iOS) i Google Play (Android). Pratite uputstva za kreiranje profila na ekranu.

Povežite svoj uređaj LUNA fofo s aplikacijom FOREO For You: uđite u aplikaciju i zatim kliknite CONNECT. Pritisnite i držite digme u sredini  pet sekundi sve dok simbol kamere na vašem uređaju LUNA fofo ne počne  da treperi.

2. Analiza

Očistite i osušite lice pre analiziranje kože. Kada budete spremni, pritisnite tipku ANALYZE na ekranu. Uputstva na ekranu reći će vam da stavite oba senzora četke LUNA fofo na četiri područja lica, prema redosledu prikazanom na ekranu.

Nakon obrade učitavanja senzora rezultati analize kože biće prikazani na ekranu.

3. Čišćenje lica

Očistite kožu korišćenjem jedinstvenog programa četke LUNA fofo. Nanesite svoj omiljeni proizvod za čišćenje lica, ovlažite uređaj i uključite ga tako da držite „ON“ pritisnutim 1 sekundu.

Malenim kružnim pokretima nežno pomerajte površinu za čišćenje uređaja LUNA fofo po licu. Uređaj će nakratko prekinuti s radom i tako vam dati do znanja da je vreme da pređete na drugo područje lica.

4. Završni dodir

Nakon rutine čišćenja, isperite i osušite lice i po želji nanesite proizvod za negu kože. LUNA fofo prilagođava rutinu vašim potrebama, zato redovno analizirajte kožu da biste svaki put osigurali optimalni program čišćenja lica.

LUNA_fofo_upotreba