Hilife.rs

ZA KOŽU KOJA JE SVEŽA, ČISTA I PODMLAĐENA

PRIPREMA KOŽE ZA BRIJANJE

DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA

ANTI-AGING MASAŽA

Foreo LUNA™ for MEN

UREĐAJ ZA PRIPREMU LICA ZA BRIJANJE, DUBINSKO ČIŠĆENJE KOŽE I ANTI-AGING MASAŽU

Foreo LUNA™ for MEN, zahvaljujući T-Sonic™ pulsacijama i medicinskom silikonu od koga je sačinjena, dubinski čisti lice i osigurava precizno i glatko brijanje nakon samo 1 minuta korišćenja.

PRILAGOĐENA MUŠKOJ KOŽI

LUNA ™ for MEN pažljivo je osmišljena kako bi nežno a efikasno očistila mušku kožu koja je za nijansu deblja i masnija od ženske. Zadebljane dodirne tačke na silikonskoj površini četke u kombinaciji sa T-Sonic™ pulsacijama deluju kao tretman za negu kože dizajniran samo za muškarce.

  • {{product.name}}


PRIPREMITE SVOJU KOŽU ZA BRIJANJE

Ovaj jedinstveni uređaj verodostojno zadovoljava sve potrebe muške kože. Kombinacija neabrazivnog silikona i revolucionarne T-Sonic™ tehnologije daje odlične rezultate u uklanjanju nečistoća, ali i preveniciji i negovanju iritacija kože pri brijanju. Jednominutna priprema kože ne samo da obezbeđuje prijatnije brijanje, već i produžava životni vek brijača. Redovnim dubinskim čišćenjem kože na ovaj način postiže se mladalački izgled i revitalizovan, vidljivo čistijii i svežiji ten.
luna For men
FOREO-LUNA-for-MEN-uređaj

OSVEŽITE I PODMLADITE SVOJU KOŽU

LUNA™ for MEN u samo jednom minutu korišćenja nežno čisti mrtve ćelije kože i iz pora uklanja 99,5% nečistoća i viška masnoća. U borbi protiv starenja kože ovaj uređaj koristi pulsacije nižih frekvencija, masirajući područje sklono borama. Stimulišući cirkulaciju i opuštajući mišiće lica, Anti-aging masaža kožu čini podmlađenom, elastičnijom i čvršćom na dodir.

KARAKTERISTIKE LUNA™ for MEN UREĐAJA

 

T-Sonic™ TEHNOLOGIJA - OTKRIĆE U NEZI KOŽE

Ukupno 8.000 T-Sonic™ (transdermalnih soničnih) pulsacija koje Foreo LUNA™ for MEN usmerava u jednom minutu, čine da njena silikonska glava pruži temeljnu pripremu za brijanje i dubinsko čišćenje koje je istovremeno nežno prema koži.

NEŽNI MEDICINSKI SILIKON

Glava uređaja LUNA™ za muškarce izrađena je od zaobljenih silikonskih vrhova koji klize po koži lica. Budući potpuno neabrazivan, uređaj se može koristiti svakodnevno bez straha od oštećenja na koži.

IZRAZITO HIGIJENSKA

Pošto je napravjen od neporoznog silikona koji se brzo suši i onemogućava sakupljanje bakterija, ovo je higijenski najispravniji uređaj za negu lica, čak i do 35 puta više higijenski nego klasična četka za čišćenje lica.

PAMETNA INVESTICIJA

LUNA™ for MEN uređaj ne zahteva zamenu glave četke, niti bilo koja druga dodatna ulaga. Dolazi s 2-godišnjim totalnom garancijom i 10-godišnjom garancijom na kvaliteta - koža će Vam biti dugotrajno zahvalna.

INTELIGENTAN ŠVEDSKI DIZAJN

Potpuno vodootporna i bezbedna za upotrebu u kadi ili pod tušem sa 2 brzine, LUNA™ for MEN je lagana, jednostavna za korišćenje i nakon jednog punjena spremna je za preko 300 upotreba, što je čini savršenom za put ili odmor.


.

KAKO SE KORISTI LUNA™ for MEN UREĐAJ

 

01. Nanesite proizvod za čišćenje lica
Nanesite proizvod za čišćenje lica. Navlažite LUNA™ for MEN uređaj i aktivirajte čišćenje.

02. Čišćenje
Lagano i kružnim pokretima čistite kožu lica LUNA™ for MEN uređajem 1 minut.

03. Isperite
Isperite i osušite lice. Nanesite druge proizvode za negu kože ako ih koristite i obrijte se ukoliko želite.

04. Anti-Age
Aktivirajte LUNA™ for MEN Anti-Age način rada. Prislonite Anti-Age stranu uređaja na regije lica sklone borama i nežno masirajte 1 minut.

foreo_LUNA_for_MEN