Hilife.rs

FOREO LUNA™ mini 3

MINI DO MAKSIMUMA!

LUNA mini 3 je unapređeni T-Sonic™ masažer za čišćenje lica sa 12 intenziteta rada i dvostrukom površinom za čišćenje lica. Novi dizajn donosi veću glavu četke, mekše i duže silikonske dodirne tačke i povezivanje sa aplikacijom. Sve to omogućava mnogo bolje i dublje čišćenje.

  • {{product.name}}


GLOW BOOST

Od početka do zdravog sjaja za trideset sekundi!

Glow Boost način rada LUNA mini 3 uređaja najbrži je i najnežniji put do prirodno blistavog tena. Duže silikonske dodirne tačke dosežu dublje od prethodnih LUNA mini modela za temeljnije i brže čišćenje kože.
luna-mini-3-glow-boost
luna-mini-3-t-sonic
Sonični talasi vibriraju izuzetno brzo. Kada se usmere prema koži, oni prodiru u pore nežno oslobađajući sve nečistoće i ostatke šminke do kojih nesonične četkice ne mogu dopreti. Sonični talasi podstiču cirkulaciju i eksfolijaciju kože bez osećaja zatezanja. Isto tako, rade na detoksifikaciji stimulišući kožu na ćelijskom nivou. LUNA mini 3 prema vašim porama usmerava 8000 T‑Sonic™ pulsacija u minuti, kako bi lice očistila bolje od bilo čega drugoga. "T" je skraćenica za "transdermalno", što znači "kroz kožu".

 

High-tech čarolija

 

LUNA mini 3 donosi brojna najnovijia tehnoloških dostignuća

foreo-luna-mini-3


FOREO-LUNA-mini-3

.

.

 

Glow Boost

 

način rada najbrži je i najnežniji put do najboljeg čišćenja lica. Duže i mekše dodirne tačke i poboljšana sonična tehnologija prodiru duboko u pore i uklanjaju 99.5% viška sebuma, nečistoća, znoja i mrtvih ćelija kože. Od svih FOREO proizvoda jedino LUNA mini 3 dolazi sa Glow Boost opcijom.

Za Glow Boost način rada dvaput pritisnite dugme za start na svom uređaju i počinje čišćenje. Prelazite mekanim silikonskim dodirnim tačkama preko svojih obraza, brade, čela i nosa. Nakon 30 sekundi, LM3 će se automatski isključiti... a vaše lice postaće čisto, osveženo i blistavo.

 

 

 


FOREO-find-my-luna

 

.

.

Pronađi moju LUNU

 

Ako ste zagubili svoju LUNU mini 3, FOREO For You aplikacija je tu za vas. Kliknite na Pronađi moju LUNU i uređaj će vas vibracijama obavestiti gde se nalazi. Kad bi to barem funkcionisalo i sa izgubljenim ključevima!

.

1. Otvorite FOREO For You aplikaciju
.
2. Idite na opciju FIND MY LUNA
.
3. Odaberite opciju FIND MY LUNA
.
4. Načuljite uši za vibracije vaše LUNE mini 3
.
.
.
.
.

 


 

FOREO-FOR-YOU

 

 

 

FOREO For You aplikacija

Povežite svoj LUNA mini 3 uređaj sa FOREO For You aplikacijom pre prvog korišćenja (vaša LUNA neće odraditi posao dok ga i vi ne odradite).

 

Preuzmite FOREO For You aplikaciju

app store

google

1. Otvorite aplikaciju i kreirajte profil
2. Odaberite LUNU mini 3 među ponuđenim FOREO uređajima
3. Pritisnite dugme za start da biste povezali uređaj s aplikacijom
4. Vaša LUNA je sada registrovana, otključana i spremna za upotrebu!

Da biste prilagodili T‑Sonic intenzitet vašeg uređaja

1. Kliknite na Opcije.
2. Odaberite intenzitet između 1 i 12 (12 je najviši intenzitet).
 I spremni ste!
*da biste izabrali neki drugi intenzitet, samo ponovite proces.
.
PREUZMITE LUNA mini 3 KORISNIČKI PRIRUČNIK
LUNA-mini-3-in-water