Hilife.rs

NEŽNO DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA

JEDAN MINUT DNEVNO ZA BESPREKORNU KOŽU

FOREO LUNA™ mini

ELEGANTNO I KOMPAKTNO ČIŠĆENJE LICA

LUNA™ mini je kompaktan uređaj za negu kože koji dubinski i nežno čisti lice uz pomoć inovativne T-Sonic™ tehnologije. Ovaj uređaj ergonomskog dizajna sa 3-zonskom četkom za lice prilagođen je svim tipovima kože. Javlja se u pet živopisnih boja.

  • {{product.name}}


SAMO 3 DANA DO ČISTIJE I BLISTAVIJE KOŽE

Upotreba u trajanju od 1 minuta, dva puta dnevno, višestruko poboljšava ten već nakon 3 dana korišćenja. Osim što nežno uklanja nepravilnosti uzrokovane nečistoćama, poboljšava apsorpciju proizvoda za negu kože i lice čini čistijim, zdravijim i blistavijim. Najčešći korisnici i obožavaoci uređaja LUNA™ mini su tinejdžeri i adolescenti koji posvećuju pažnju lepoti svoje kože, a u nezi lica žele da uživaju kao u zabavnom i tehnološki inovativnom iskustvu.
foreo-luna-mini
foreo-luna-mini

ČIŠĆENJE KOJE JE TEMELJNO A NEŽNO

Tajna ovog uređaja je u spoju tehnologije T-Sonic™ pulsacija i jedinstvene silikonske četke sastavljene od mekanih i zaobljenih dodirnih tačaka. Ova kombinacija omogućava blago uklanjanje mrtvih ćelija kože i ostatka šminke. Studije su pokazale da LUNA™ mini eliminiše do 99,5% nečistoća i suvišnih masnoća iz pora, koje se pojačano javljaju na koži u tinejdžerskom periodu.

 

 


KARAKTERISTIKE UREĐAJA LUNA™ mini 

 

 t-sonic-pulsacijeOTKRIĆE U NEZI KOŽE

Zahvaljujući 8000 T-Sonic™ (transdermal sonic) pulsacija koje usmerava u jednoj minuti, silikonska glava osigurava temeljno dubinsko čišćenje, ostajući pri tome nežna prema koži.

 

ultra-nežni-silikon NEŽNI MEDICINSKI SILIKON

Glava četke na uređaju sačinjena je od zaobljenih silikonskih dodirnih tačaka koje klize licem i osiguravaju neabrazivnost. Zahvaljujući tako osmišljenom dizajnu, uređaj se može koristiti svakodnevno, a svaka upotreba biće izvanredni osećaj nežnog čišećenja.

 

Screen Shot 2016-06-14 at 21.02.17 copyHIGIJENA BEZ KOMPROMISA

Napravljena od neporoznog silikona koji se brzo suši i sprečava taloženje bakterija, LUNA™ mini je najčistiji uređaj za negu lica, čak i do 35 puta više higijenski od klasične četke za čišćenje lica.

 

Screen Shot 2016-06-13 at 15.53.11 copy

PAMENTNA INVESTICIJA

Uređaj ne zahteva zamenu glave četke i ima 10 godina garancije na kvalitet - koža će Vam biti dugotrajno zahvalna.

 

FOREO_LUNA_Product-Page_PSD_19INTELIGENTAN ŠVEDSKI DIZAJN

Potpuno vodootporan za upotrebu u kadi ili pod tušem sa 2 brzine, uređaj je lagan, jednostavan za korišćenje i nakon jednog punjena spreman je za 300 upotreba. To ga čini savršeno prilagodljivom pri odlasku na put ili odmor.

 


BOJA ZA SVAKI KARAKTER

 

Je li tvoj stil cool, odvažan ili nešto između? LUNA™ mini dostupna je u 5 privlačnih boja, kako bi svako mogao da pronađe onu koja mu najviše odgovara. Zahvaljujući četki koja je izdeljena na tri zone različitih silkonskih tekstura, LUNA™ mini se prilagođava svim tipovima kože, pa je savršen izbor za svakoga. Na tebi je samo da izabereš omiljenu boju!

LUNA-MINI-UREĐAJ-ZA ČIŠĆENJE-LICA

KAKO SE KORISTI LUNA™ mini 

PREUZMITE LUNA™ mini KORISNIČKI PRIRUČNIK

.....

01. Nanošenje proizvoda za čišćenje lica. 

Na mokru kožu nanesi proizvod za čišćenje lica, u formi gela, pene ili musa. Navlaži LUNA™ mini uređaj i uključi ga.

02. Čišćenje. 

Laganim kružnim pokretima LUNA™ mini uređajem čisti kožu lica 1 minut. Posveti pažnju svim delovima svog lica.

03. Ispiranje.

Isperi i obriši lice. Nastavi sa uobičajenom rutinom nege lica - nanesi proizvode za negu ako ih koristiš.

 

 

LUNA-mini-čišćenje-lica