Hilife.rs

FOREO LUNA™ Pro

UREĐAJ ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE KOŽE I ANTI-AGING MASAŽU

Različite teksture silikonske površine četke za čišćenje lica čine uređaj prilagodljivim svakom tipu kože. Dual T-Sonic™ tehnologija intenzivnog pulsiranja raspoređena je po većem delu silikonske četke i pruža spektakularne rezultate u oblasti čišćenja lica i borbe protiv starenja kože.

  • {{product.name}}


Uređaj  LUNA™ Pro razvijen je u bliskoj saradnji sa vrhunskim kozmetičkim stručnjacima i dizajniran tako da ispuni sve stroge zahteve profesionalne kozmetičke nege.

Jedinstvena površina mekanog silikona i intenzivno Dual T-Sonic™ pulsiranje pomoću dva motora čine da LUNA™ Pro lako obavi prvi i neizbežan korak u svakodnevnoj nezi lica. Ovaj uređaj vam pomaže da otvorite začepljene pore, očistite ostatke šminke i sve vrste nečistoće sa kože lica, kao i da otklonite višak sebuma. Dubinskim čišćenjem LUNA™ Pro oslobađa kožu i omogućava bolje upijanje i intenzivnije delovanje preparata za negu lica. Posebno prilagođeni talasi u okviru opcije za usporavanje starenja kože nežno masiraju i relaksiraju kožu dok je oslobađaju tenzije i umanjuju pojavu bora i znakova starenja.

LUNA™ Pro obezbediće Vašoj koži nežnost, mladalački izgled i prirodan sjaj.zena luna pro


INOVACIJE U NEZI LICA

Otkako je početkom 20. veka F. S. Kipping izumeo silikon, ovaj materijal ima široku primenu u oblastima od medicine do elektronike. Foreo® je prva kompanija koja je odlučila da jednistvene mogućnosti silikonskog materijala primeni u sofisticiranoj nezi lica i u borbi protiv starenja kože.


NEABRAZIVNI SILIKON

Zahvaljujući zaobljenim vrhovima silikonske četke, pulsiranje je nežno  i efikasno, dok je površina četke izdeljena na 4 dela i dizajnirana tako da uz različite silikonske teksture obezbedi najbolji mogući tretman za svaki deo lica i svaki tip kože. Mekana silikonska četka na uređaju LUNA™ Pro je neagresivna i neabrazivna, te omogućava blago i dubinsko čišćenje koje dopušta  koži da diše. Na drugom delu uređaja, nežna silikonska površina oblikovana je u talasima kako bi omogućila maksimalnu efikasnost opcije za podlmađivanje kože.


HIGIJENSKA I DODATNA VREDNOST

LUNA™ Pro napravljen je od nežnog i hipoalergijskog silikona što uređaj čini bezbednim i higijenski ispravnim rešenjem za dubinsko čišćenje i borbu ptoriv starenja kože. Uređaj je neporozan i otporan na taloženje bakterija i nečistoća. Silikonsku četku na LUNA™ Pro nije potrebno menjati, te je dodatna vrednost uređaja u štedljivosti i čuvanju životne sredine.


DUAL T-SONIC™ TEHNOLOGIJA ČIŠĆENJA LICA

Dual T-Sonic™ tehnologija čišćenja podrazumeva dvostruko transdermalno ultrazvučno pulsiranje prema promenljivoj talasnoj šemi kojim se oslobađa prirodni sjaj kože lica. Dupli motori omogućavaju do 8000 pulsiranja u minutu pri korišćenju opcije čišćenja (Cleansing Mode), pa tako LUNA Pro poboljšava teksturu kože dok je čisti i osvežava. Otčepljujući i sužavajući pore Dual T-Sonic™ čišćenje zaobljenim silikonskim vrhovima je istovremeno dubinsko i nežno. Nečistoće i mrtve ćelije sa kože bivaju uklonjene, a koža je mekša i blistava.


BORBA PROTIV STARENJA KOŽE

Opcija podlmađivanja kože (Anti-aging Mode) uređaja LUNA™ Pro funkcioniše po principu propuštanja pulsiranja preko zaobljene površine koncentričnih talasa, nežno ublažavajući pojavu bora i znakova starenja kože. Zahvaljujući niskofrekventnim fokusiranim pulsiranjima koža postaje čvršća i elastičnija.


PRILAGODLJIV, ZGODAN ZA PUTOVANJE I VODOOTPORAN

LUNA™ Pro nudi različite nivoe intenziteta pritiska kako bi se prilagodio svakom korisniku. Kada odaberete željeni intenzitet, neće biti potrebe za ponovnim prilagođavanjem pri svakom korišćenju, jer uređaj poseduje napredni dodatak memorije podešavanja. LUNA™ Pro ima kompaktan dizajn i integrisanu bateriju koja između dva punjenja traje do 450 punih upotreba, što aparat čini pogodnim za putovanje. Zahvaljući bezbednom zatvaraču ulaza za punjač, uređaj se može koristi u kadi, pod tušem, ili bilo gde drugo.


KAKO SE KORISTI LUNA™ Pro?

PREUZMITE LUNA™ Pro KORISNIČKI PRIRUČNIK

Uređaj je namenjen za samostalno rukovanje i jednostavan za upotrebu. Preporučljiv je dvominutni tretman svakog jutra i večeri.

Prednja strana LUNA™ Pro, namenjena za dubinsko čišćenje lica, izdeljena je na 4 zone, odnosno, poseduje 4 različite teksture silikonske četke radi lakšeg prilagođavanja osetljivoj, normalnoj, masnoj ili mešovitoj koži. Uređaj treba postaviti pod uglom koji omogućuje da odabrana tekstura dodiruje lice. Na lice naneti uobičajeni preparat za čišćenje kože, navlažiti  LUNA™ Pro uređaj i nežno čistiti bradu, zatim obraze, čelo i na kraju nos.

Opciji zatezanja i učvršćivanja treba pristupiti nakon čišćenja. Preporučuje se zadržavanje po 12 sekundi (na čiji će istek uređaj upozoriti kratkom pauzom) na svakoj od kritičnih regija sklonim pojavi bora. Upotreba  LUNA™ Pro savetuje se na predelu između obrva, na slepoočnicama i na prevojima između nosa i usana.

foreo-luna-nega-lica