Hilife.rs

FOREO UFO™ mini

REVOLUCIJA MASKE ZA LICE U 90 SEKUNDI

Predstavljamo pametnu masku za lice pred kojom se tvoja stara maska može samo sakriti. Ovaj jednostavni uređaj za korišćenje kod kuće povezuje najnovija tehnološka dostignuća nege kože s korejskim formulama maski, za opuštajući tretman lica dostojan wellnessa u kojem možeš uživati ujutro, uveče, ili kada god imaš 90 sekundi na raspolaganju.

  • {{product.name}}


TRENDI TEHNOLOGIJA ZA MAKSIMALNI EFEKAT

UFO mini uređaj pruža više od obične maske zahvaljujući svojoj jedinstvenoj beauty tehnologiji koja koristi prirodne reakcije tvoje kože na toplinu, kao i prepoznatljive T-Sonic™ pulsacije kako bi svaka UFO maska za lice postigla maksimalni učinak.

ZAGREVANJE

Svaki UFO mini tretman je poput dnevne posete kozmetičkom salonu jer termo terapija koristi postupno zagrevanje koje opušta i revitalizuje, te oslobađa aktivne sastojke maske za lice do najdubljih slojeva kože, povećavajući dejstvo u najkraćem roku!
Foreo_UFO_mini
Foreo_UFO_mini

T-SONIC™ PULSACIJE

Uživaj u svakom trenutku umirujućeg tretmana lica dok nežne pulsacije patentirane T-Sonic™ tehnologije UFO mini maske za lice pospešuju upijanje aktivnih sastojaka za blistaviji i zdraviji izgled kože.

TRETMAN LICA PUNOG SPEKTRA

LED terapijom osvetli put do kože kakvu želiš! UFO mini koristi crveno, zeleno i plavo LED svetlo bez UV zračenja. Talasne dužine koje se upotrebljavaju u fototretmanima u kozmetičkim salonima sada su vam dostupne u jednostavnom uređaju koji možete koristiti bilo kada i bilo gde.

UFO mini

UFO mini

BUDUĆNOST MASKI ZA LICE

Tradicionalne maske za lice napokon su dobile dostojnu konkurenciju – novu UFO mini pametnu masku za lice. Unapredi rutinu svoje nege i potpuno preobrazi svoju kožu u trenu. UFO tehnologija će tvoju opsesiju prema korejskoj nezi lica dovesti na sasvim novi nivo.

MASKE NAMENJENE SVIM POTREBAMA VAŠE KOŽE

Besprekoran ten moguć je u samo nekoliko sekundi uz asortiman UFO maski za lice i stručne tretmane optimizovane za specifične potrebe vaše kože.

Ufo mini mask


KARAKTERISTIKE UFO™ mini UREĐAJA

 

OPTIMIZOVANI TRETMAN su za svaku UFO masku za lice kreirali stručnjaci u nezi kože tako da ti preostaje jedino da uživaš.​

KOREJSKE FORMULE maski koje su razvili stručnjaci zaslužni za izvorni koncept sheet maski.

SIGURAN I EFIKASAN  za svaki tip kože, čak i one sa fotoosetljivom kožom. UFO mini napravljen je od ultra-higijenskog silikona mekog na dodir.

PUNJIV PUTEM USB-a, lagan i prenosan – tako da se možeš prepustiti kompletnom UFO mini doživljaju bilo gde na svetu.

100% VODOOTPORAN dizajn jednostavan je za čišćenje između korišćenja, a zahvaljujući stalku, koji se dobije uz uređaj, tvoj UFO mini će biti u centru pažnje – što i zaslužuje.

PAMETNO ULAGANJE U KOŽU, svaki UFO mini dolazi s 10-godišnjom garancijom kvaliteta i 2-godišnjom totalnom garancijom.


...

...

PAMETNIJA NEGA KOŽE POČINJE OVDE

Foreo-aplikacijaSpoji svoj UFO na FOREO aplikaciju i pomoću nje upravljaj uređajem. Napravi personalizovani profil kože i pročitaj savete stručnjaka o lepoti i odabiru odgovarajuće UFO Maske za Lice za tebe. Osim toga, možeš pratiti potrošnju svojih maski i postavljati podsetnike tako da nikada ne propustiš priliku za prekrasnu, blistavu kožu.


 

 

 

 


 

KAKO SE KORISTI UFO™ mini

Preuzmite KORISNIČKI PRIRUČNIK

Pogledajte VIDEO

 

1. PRVI KORACI

Preuzmite FOREO aplikaciju i pratite uputstvo za spajanje svog UFO mini uređaja. Skenirajte barkod maske putem aplikacije i odgovarajući tretman automatski će se sinhronizovati sa UFO mini uređajem tako da tretman možete pokrenuti direktno iz aplikacije.

2. PRIPREMA ZA KORIŠĆENJE

Skinite prsten za pričvršćivanje sa UFO mini uređaja i izvadite UFO mini Masku za Lice iz kesice. Pričvrstite masku na uređaj vraćanjem prstena na mesto sa FOREO logom okrenutim prema gore.

3. UŽIVAJTE

Nežno prelazite UFO uređajem preko čiste, suve kože i nanosite formulu kružnim pokretima dok se uređaj ne isključi, označavajući kraj tretmana. Uklonite masku i UFO mini isperite tekućom vodom.

4. ZAVRŠNI DODIR

Prstima utapkajte ostatak maske u kožu dok se sasvim ne upije. Nakon toga nanesite svoj omiljeni hidratantni losion.

 

Foreo_UFO