Hilife.rs

FOREO UFO™

REVOLUCIJA MASKE ZA LICE U 90 SEKUNDI

Uređaj nenadmašnog kvaliteta, UFO, prva je pametna maska za lice na svetu. Ovaj inovativni uređaj za lepotu kombinuje naprednu dermalnu tehnologiju sa ekskluzivnim korejskim formulama maski za dekadentan tretman lica u 90 sekundi ujutro, uveče ili kada god imaš 90 sekundi na raspolaganju.Iskusi lepotu inovacije i neka tvoja koža zablista uz UFO.

  • {{product.name}}


HYPER-INFUSION TEHNOLOGIJA

UFO-ova Hyper-Infusion tehnologija koristi prirodne reakcije tvoje kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni efekat.

GREJANJE

Blaga toplina opušta, umiruje i revitališe um i telo. Postupnim zagrevanjem termoterapijom UFO oslobađa aktivne sastojke maski u kožu, povećavajući njihov efekat za kraće vreme.

HLAĐENJE

Razvijena ekskluzivno za osnovni UFO model, krioterapija na jednostavan način smanjuje vidljivost pora i natečenost. Više ne moraš čuvati proizvode za negu kože u zamrzivaču – UFO pritiskom na dugme trenutno hladi tvoju kožu za osvežen i odmoran izgled.
foreo-UFO-hyper infusion
UFO

T-SONIC PULSACIJE

Uživaj u svakom trenutku umirujućeg tretmana lica dok patentirana T-Sonic tehnologija pospešuje upijanje aktivnih sastojaka maske za blistavi, zdraviji izgled kože.

TRETMAN LICA PUNOG SPEKTRA

UFO pruža snagu terapije LED svetlom sa 3 ciljana fototretmana u jednom uređaju za korištenje kod kuće. Uživaj u bezbolnoj fototerapiji bez UV zračenja i pusti da talasne dužine crvenog, zelenog i plavog LED svetla podmlade tvoju kožu bez mnogo napora.

 

OTKRIJ PRIRODNO BLISTAVU KOŽU!

Foreo UFO-mask

MASKE NAMENJENE SVIM POTREBAMA VAŠE KOŽE

Postignite perfektnu kožu u samo nekoliko sekundi uz asortiman UFO maski za lice i stručne tretmane optimizovane za specifične potrebe vaše kože.

Foreo_UFO_ maske

KARAKTERISTIKE UFO™ UREĐAJA

 

OPTIMIZOVANI TRETMANI koje su za svaku UFO Masku za Lice kreirali stručnjaci u nezi kože, tako da ti preostaje jedino da uživaš.

KOREJSKE FORMULE MASKI koje su razvili stručnjaci zaslužni za izvorni koncept sheet maske.

SIGURAN I EFEKTIVAN za sve tipove kože, čak i za one sa fotoosetljivom kožom. UFO je napravljen od ultrahigijenskog silikona mekanog na dodir.

PUNJIV PUTEM USB-a, lagan i prenosiv – tako da se možeš prepustiti potpunom UFO doživljaju bilo gde na svetu.

100% VODOOTPORAN dizajn jednostavan je za čišćenje između korišćenja, a zahvaljujući stalku (koji se dobija) tvoj UFO će biti u centru pažnje, što i zaslužuje.

PAMETNO ULAGANJE U KOŽU - UFO dolazi sa 10-godišnjom garancijom na kvalitet i 2-godišnjom ograničenom garancijom.


 

 Foreo_UFO_aplikacija

 

PAMETNIJA NEGA KOŽE POČINJE OVDE

Spoji svoj UFO na FOREO aplikaciju i pomoću nje upravljaj uređajem. Napravi personalizovani profil kože i pročitaj savete stručnjaka o lepoti i odabiru odgovarajuće UFO Maske za Lice za tebe. Osim toga, možeš pratiti potrošnju svojih maski i postavljati podsetnike tako da nikada ne propustiš priliku za prekrasnu, blistavu kožu.


 

 


 

KAKO SE KORISTI UFO™

PREUZMITE FOREO UFO KORISNIČKI PRIRUČNIK

 

1. PRVI KORACI

Preuzmite FOREO aplikaciju i pratite uputstvo za spajanje svog UFO uređaja. Skenirajte barkod maske putem aplikacije i odgovarajući tretman automatski će se sinhronizovati sa UFO uređajem tako da tretman možete pokrenuti direktno iz aplikacije.

2. PRIPREMA ZA KORIŠĆENJE

Skinite prsten za pričvršćivanje sa UFO uređaja i izvadite UFO Masku za Lice iz kesice. Pričvrstite masku na uređaj vraćanjem prstena na mesto sa FOREO logom okrenutim prema gore.

3. UŽIVAJTE

Nežno prelazite UFO uređajem preko čiste, suve kože i nanosite formulu kružnim pokretima dok se uređaj ne isključi, označavajući kraj tretmana. Uklonite masku i UFO isperite tekućom vodom.

4. ZAVRŠNI DODIR

Prstima utapkajte ostatak maske u kožu dok se sasvim ne upije. Nakon toga nanesite svoj omiljeni hidratantni losion.

FOREO-UFO-UPOTREBA

Pogledajte VIDEO: KAKO SE FOREO UFO KORISTI UZ POMOĆ APLIKACIJE