Hilife.rs

Zahvaljujući naprednom dubinskom čišćenju i tehnologiji za borbu protiv starenja kože koja ne prestaje da oduševljava kozmetičare širom sveta, LUNATM profesionalni set podiže kozmetičke tretmane na potpuno novi nivo. Budući osmišljen specijalno za profesionalce u nezi lepote, ovaj uređaj višestruko obogaćuje svaki već postojeći kozmetički tretman lica. Pošto LUNATM profesionalni set čine dva istovetna uređaja za istovremenu upotrebu obema rukama, ovaj korak u nezi lepote će se s lakoćom uklopiti u bilo koju ranije osmišljenu proceduru tretmana. To će konačno dovesti do prijatnijeg i efikasnijeg iskustva nege lica kod svakog korisnika koji se podvrgne tretmanu.

Čišćenje je prvi i vitalno važan korak u svakom tretmanu lica, a upravo se u njemu LUNATM profesionalni set ističe. Zahvaljujući Dual T-Sonic™ moćnoj tehnologiji pulsira
nja za dubinsko ali nežno čišćenje, LUNATM uklanja mrtve ćelije, višak sebuma i ostatke šminke i nečistoća, otčepljujući na taj način zapušene pore i omogućavajući koži da bolje upije kozmetičke preparate. Dual T-Sonic™ pulsiranja takođe trenutno pospešuju izgled kože čineći je svežom i dajući joj prirodan sjaj.

Po završetku tretmana lica, korišćenje LUNATM profesionalnog seta u borbi protiv starenja kože smanjiće vidljivost bora i znakova starenja kože na licu svog klijenta. Opuštajući talasi smanjiće vidljivost znakova starenja i ostaviti kožu čvršćom i elastičnijom. Ova blaga i umirujuća aktivnost istovremeno će oporaviti klijenta od pretrpljenog tretmana.

Sa uvođenjem LUNATM profesionalnog seta u negu lepote, svi korisnici će iskusiti izuzetan tretman lica koji će im doneti opipljive i trenutno primetne rezultate u vidu lepše i blistavije kože.

 

Foreo-Luna-Pro-912x552