Hilife.rs

POKLON SET - A DREAM COME TRUE

FOREO SET ZA NEGU KOŽE KOJA ĆE VAM ISPUNITI ŽELJU

Svi imamo velike i prekrasne snove, a ovim setom za negu kože ostvariće ti se san o savršenoj koži! Set sadrži izuzetno popularan FOREO LUNA 2 sonični uređaj za čišćenje lica, proizvode za čišćenje lica za dan i noć, i kompaktnu LUNA play četku za lice kako bismo ti omogućili da izgledaš fantastično gde god te snovi odvedu!

  • {{product.name}}


LUNA 2

za normalnu kožu

LUNA 2 četka za čišćenje lica koristi do dva puta veću T-Sonic™ snagu za nežno uklanjanje mrtvih ćelija kože, oslobađanje pora od ostataka šminke i uklanjanje do 99,5 % nečistoća i sebuma, dok druga strana uređaja koristi pulsacije nižih frekvencija za uklanjanje bora na čelu i sitnih linija, čime doprinosi čvrstijem i zategnutijem izgledu kože.
Foreo_LUNA2
Foreo_LUNA_play

LUNA play

Fuchsia

LUNA play je malen, ali snažan uređaj za čišćenje lica koji lako stane u torbicu, ruksag ili torbu za teretanu! Ovaj slatki ružičasti uređaj možeš koristiti i do sto puta, potrebna je samo jedan minut dva puta dnevno za vidljive rezultate. Sadrži dvozonsku glavu četke koja dubinski čisti lice svojim nežnim T-Sonic™ pulsacijama i uklanja do 99,5 % nečistoća i sebuma, kao i mrtve ćelije kože i ostatke šminke!

Foreo_cleansers


PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN 60ml

Krcat ekstraktima voća, proizvod za čišćenje lica za dan trenutno osvežava kožu dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljašnih uticaja.


PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ 60ml

Proizvod za čišćenje lica za noć pretvara se u baršunasto mleko obogaćeno snagom meteorita za nežno dubinsko čišćenje koje precizno uklanja nečistoće, šminku i zagađivače iz okoline.