Hilife.rs

POKLON SET - DREAM TEAM+

PRIPREMITE SE ZA SAVRŠENSTVO UZ FOREO LINIJU ZA NEGU KOŽE I ZUBA

Savršenstvo je nadomak ruke uz poklon set DREAM TEAM+! Savršen je kao poklon (a još bolji ako ga pokloniš sebi!) kojim ostvaruješ besprekoran ten i blistav osmeh, a sadrži LUNA play plus četku za lice, ISSA play električnu četkicu za zube + proizvode za čišćenje lica za dan i noć, zato nemojte propustiti ovu priliku!

  • {{product.name}}


LUNA play plus

Ako želiš čišćenje koje jednako pogoduje tvojoj koži i užurbanoj svakodnevici, onda je slatki i kompaktni FOREO LUNA play plus sonični uređaj za čišćenje lica prava stvar za tebe! Lako stane u torbicu, ruksag ili torbu za teretanu i koristi AAA baterije za jednominutnu rutinu čišćenja kojom se možeš razmaziti kad god to poželiš i uklanja do 99,5 % nečistoća i sebuma, kao i mrtve ćelije kože i ostatke šminke!
LUNA_play_plus
ISSA_play

ISSA play Cool Black

ISSA play električna četkica za zube predstavlja savršen uvod u soničnu negu zuba. Osim što njen revolucionarni hibridni dizajn temeljno sprečava taloženje naslaga, dok istovremeno nežno masira desni, takođe nudi i do 800 korišćenja bez menjanja baterija. U potpunosti vodootporan i prekriven glatkim antibakterijskim silikonom, ovo je savršen primerak Sonic Pulse tehnologije!

 

Foreo_cleansers


PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA DAN 60ml

Krcat ekstraktima voća, proizvod za čišćenje lica za dan trenutno osvežava kožu dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljašnih uticaja.

 

 


PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA ZA NOĆ 60ml

Proizvod za čišćenje lica za noć pretvara se u baršunasto mleko obogaćeno snagom meteorita za nežno dubinsko čišćenje koje precizno uklanja nečistoće, šminku i zagađivače iz okoline.