Hilife.rs

POKLON SET - HERE & THERE

SAVRŠENI T-SONIC™ DUO

Odgovarajuća i blistava koža od sada je na dohvat ruke uz dinamični FOREO "Here & There" duo. Novogodišnji poklon paket, koji sadrži slatku i kompaktnu LUNU play kao i LUNU mini 2, pobrinuće se da postignete besprekoran ten i blistavi sjaj Vaše kože.

  • {{product.name}}


LUNA MINI 2

"Here" deo seta uključuje LUNA mini 2 soničnu četkicu sa mekanom 3-zonskom površinom za čišćenje lica. Silikonska četkica blago i temeljno čisti pore i uklanja 99.5% nečistoća, uključujući mrtve ćelije kože, višak sebuma i ostatke šminke. Zahvaljujući nežnoj masaži, tvoja osvežena koža neće ni primetiti razliku između odlaska u profesionalni kozmetički salon i tretmana kod kuće.
Foreo Luna mini 2
Foreo luna play

LUNA PLAY

Postignite potpuno čistu kožu za samo jedan minut, dva puta na dan, korišćenjem "There" dela moćnog seta - malene, ali snažne LUNE play. Njena 2-zonska glava četkice s lakoćom čisti sve delove lica, a T-Sonic™ pulsacije ujednačavaju ten i vraćaju mu blistavost. Iako nije punjiva, LUNA play pruža do 100 korišćenja, a kompaktan dizajn čini je praktičnom za putovanja.

 

 

 .

...

....

...Foreo set Here & There

PUT KA BESPREKORNOM TENU 

Bez obzira na to da li želite da obradujete sebe ili one koje volite, FOREO HERE & THERE poklon set za negu kože najbolji je poklon za lepotu i zdravlje kože lica. Set sadrži dve sonične četkice za čišćenje lica na koje možeš računati bilo gde – u udobnosti sopstvenog doma ili na putu prema sledećoj egzotičnoj avanturi. 

Foreo_lunamini_lunaplayplus