Hilife.rs

UFO maska Coconut Oil x6

OAZA HIDRATACIJE ZA VAŠU KOŽU

Priuštite svojoj koži hidratantnu oazu pomoću ove hranljive maske za lice, natopljene prirodnim kokosovim uljem i kokosovom vodom. Možete je koristiti sa UFO 2, UFO mini 2, UFO ili UFO mini za duboko hidratantni tretman lica koji kožu čini osveženom, mekom i tako blistavom.
Pakovanje sadrži 6 maski.

Pogodna za sve tipove kože.

Dermatološki testirana.

Nije testirana na životinjama.


  • {{product.name}}Hrani i štiti kožu i čini je blistavom

Osvežava izgled umorne kože.

Dubinski hidrira za glatku, elastičnu kožu.


Od Novog Zelanda pa sve do Brazila, spojili smo vrhunske prirodne sastojke za negu kože. Naše prodorne hidroćelijske maske su 100% na biljnoj bazi, biorazgradive i pune hranljivih sastojaka - baš kao i zdravi smoothie - pomažu koži da se osveži, obnovi i prirodno zablista.
coconut_benefits
ingredients

KLJUČNI SASTOJCI

KOKOSOVO ULJE iz Indonezije

Deluje kao antioksidant i usporava starenje kože i nastanak bora. Podmlađuje kožu, otklanja mrtve ćelije kože i jača vezivna tkiva u koži. Ovo hidratantno čudo prirode čini kožu mekšom, glađom i blistavijom.

KOKOSOVA VODA

Prepuna hranljivih sastojaka poput aminokiselina i vitamina C, kokosova voda prirodno hidrira suvu, dehidriranu kožu elektrolitima i neophodnim proteinima koji su joj potrebni da izgleda rosno i sveže.

FORMULISANO BEZ:

Sulfata SLS, SLES, parabena, fofrmaldehyde-releasing agents, ftalata, mineralnih ulja, retinil palmitat, oksibenzon, katran, hidrohinon, triklozan i triklokarban i sadrže manje od 1% sintetičkih mirisa.

UFO_MASKA_COCONUT_OIL

 

TRETMAN MASKOM

PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i revitalizirajuće crveno LED svetlo zaglađuju i pripremaju kožu na upijanje sastojaka maske.

HIDRATACIJA 60 sekundi

Kako se hranljiva formula topi u koži, visokofrekventne T-Sonic ™ pulsacije pojačavaju apsorpciju. Istovremeno, crveni LED pomaže revitalizaciji izgleda kože.

ZAŠTITA 30 sekundi

Dok se pulsacije i toplota postepeno smanjuju, zeleni LED pomaže u poboljšanju neujednačenog tona kože, ostavljajući kožu zdravom i  blistavom.

UFO_MASK