Hilife.rs

UFO maska Glow Addict x6

Obogaćena ekstraktom bisera, ova maska za lice od mikrovlakana beživotnoj koži trenutno daje blistav i zdrav sjaj. Koristite je s UFO ili UFO mini uređajem i prepustite se osvetljavajućem tretmanu za lice koji traje 90 sekundi i koji će vas bez sumnje učiniti zavisnikom od Glow Addict maski! U pakovanju se nalazi šest maski.

  • {{product.name}}


PAMETNA MASKA ZA LICE KOJA:

Vidljivo posvetljava i ujednačava ten kože. Oživljava beživotnu kožu bez sjaja. Kožu čini blistavijom i pruža joj blistav i zdrav sjaj. Izrađena od mekih, nežnih mikrovlakana, Glow Addict maska za lice s lakoćom klizi vašom kožom i oslobađa vrhunske sastojke koji su joj potrebni.
UFO mask
Glow

GLAVNI SASTOJCI

BISER

Obogaćena prirodnim ekstraktom bisera, formula Glow Addict maske sastoji se od visokokoncentrisanog spoja aktivnih sastojaka koji kožu čine blistavom i savršenom. Ekstrakt bisera i niacinamid osvetljavaju i ujednačavaju ten kože pružajući mu trenutni blistavi sjaj, dok vitamin E bogat antioksidansima štiti i jača prirodnu vlažnost kože kako bi koža ostala hidrirana, a ten blistav.

PROIZVEDENA BEZ:

Parabena Fenoksietanola Silikona Dinatrijeva EDTA Mineralnih ulja

 GLOW ADDICT TRETMAN

PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i zeleno LED svetlo pripremaju kožu za blagotvorno delovanje sastojaka maske.

OSVETLJAVANJE 30 sekundi

Aktiviraju se visokofrekventne T-Sonic pulsacije za efekat trenutne blistavosti i svetliji izgled kože.

SJAJ 30 sekundi

Zeleno LED svetlo nastavlja da svetli kako bi ujednačilo ten kože, dok pulsacije i toplina postepeno slabe, a koža poprima zdrav i blistav sjaj.