Hilife.rs

UFO maska H2Overdose x6

Obogaćena hijaluronskom kiselinom, ova maska za lice od mikrovlakana trenutno prožima suvu i žednu kožu umirujućom vlažnošću. Koristite masku s UFO ili UFO mini uređajem i prepustite se 2-minutnom tretmanu lica za suvu kožu – jer hidrirana koža je zdrava koža! U pakovanju se nalazi šest maski.

  • {{product.name}}


PAMETNA MASKA ZA LICE KOJA:

Trenutno prožima kožu vlažnošću čineći je glatkom i mekšom. Pruža dugotrajnu hidrataciju i umiruje suvu kožu. Održava prirodnu vlažnost kože sprečavajući gubitak hidratacije. Ova maska za lice izrađena od mekih, nežnih mikrovlakana s lakoćom klizi vašom kožom i oslobađa vrhunske sastojke koji su joj potrebni.
h20 maska
H2O

HIJALURONSKA KISELINA

H2Overdose formula sastoji se od visokokoncentrisanog spoja aktivnih sastojaka koji dubinski hidriraju kožu. S mogućnošću zadržavanja i do 1000x svoje težine u vodi, hijaluronska kiselina savršeno hidrira suvu i žednu kožu, dok ceramid 3 hrani i održava njenu vlažnost za zdrav i hidriran ten.

PROIZVEDENA BEZ:

Parabena, fenoksietanola, silikona, EDTA i mineralnih ulja.

NADAHNUTO KOREJSKOM NEGOM KOŽE

 

Kada je u pitanju najbolje iz nege kože, celi svet se oslanja na Koreju – mesto rođenja sheet maski i epicentar ideala lepote. Upravo zbog toga smo formulu UFO Maske za Lice razvili u saradnji s najboljim korejskim stručnjacima za negu kože. Izrađene od mekih, nežnih mikrovlakana, FOREO maske za lice s lakoćom klize vašom kožom i oslobađaju vrhunske sastojke koji su joj potrebni.

korejske maske


H2Overdose Tretman

PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i revitalizirajuće crveno LED svetlo omekšavaju i pripremaju kožu na maksimalno upijanje sastojaka maske.

HIDRATACIJA 60 sekundi

Intenzivne T-Sonic pulsacije aktiviraju se nakon 30 sekundi i zajedno s grejanjem pospešuju upijanje hidratantnog seruma.

UMIRIVANJE 30 sekundi

T-Sonic pulsacije smanjuju se na nisku frekvenciju koja umiruje, dok zeleno LED svetlo pomaže ujednačivanju tena kože.