Hilife.rs

UFO maska Manuka Honey x6

PREPUSTITE SE REVITALIZACIJI

Napravljena od pravog manuka meda, ova anti-age maska za lice omekšava kožu i pomaže suvoj koži da povrati mladalački sjaj. Možete je koristiti sa svim UFO uređajima za revitalizirajući tretman lica koji kožu čini izuzetno gipkom i blistavom. Pakovanje sadrži 6 maski.

Pogodna za sve tipove kože.

Dermatološki testirana.

Nije testirana na životinjama.


  • {{product.name}}


Trenutno pruža vlažnost koži, čineći je mekšom, glađom i gipkijom.

Pruža mladalačku blistavost.

Manuka med umiruje iritacije osetljive i suve kože.

Od Novog Zelanda pa sve do Brazila, spojili smo vrhunske prirodne sastojke za negu kože. Naše prodorne hidroćelijske maske su 100% na biljnoj bazi, biorazgradive i pune hranljivih sastojaka - baš kao i zdravi smoothie - pomažu koži da se osveži, obnovi i prirodno zablista.
honey_benefits
ingredients

KLJUČNI SASTOJCI

MANUKA MED sa Novog Zelanda

Proizvedeno na Novom Zelandu od pčela koje oprašuju autohtoni grm Manuka, ovo čudo za negu kože jedna je od najjedinstvenijih i najkorisnijih vrsti meda na svetu. Prepun hranljivih sastojaka, snažnih antioksidanata i hidratantnih sastojaka, ovo je vrsta meda s najjačim protivuplanim dejstvom.

ALANTOIN

Pronađen u biljkama kamilice i gavez, ovaj prirodni ekstrakt umiruje, omekšava i vlaži kožu. Savršen čak i za najosetljivije tipove kože. Alantoin podstiče ćelijski metabolizam, epitelizaciju i regeneraciju kože.

FORMULISANO BEZ:

Sulfata SLS, SLES, parabena, formaldehida, sredstava za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitita, oksibenzona, katrana, hidrohinona, triklozana i triklokarbana i sadrži manje od 1% sintetičkih mirisa.

UFO_MASK_MANUKA_HONEY

 

TRETMAN MASKOM

 

MANUKA_MED_MASKA_1

 

PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i crveno LED svetlo savršeno pripremaju kožu da upije sve blagodeti esencije maske.

 

 


 

 

MANUKA_MED_2

REVITALIZACIJA 60 sekundi

 

T-Sonic ™ pulsacije i termoterapija pojačavaju apsorpciju esencije maske, dok narandžasti LED pomaže revitalizaciji kože za blistav sjaj.

 

 


 

 

MANUKA_MED_3

 

ZAŠTITA 30 sekundi

 

Kako se pulsacije i toplota postepeno smanjuju, crveni LED nastavlja da radi kako bi usavršio ten.

 

 


 

 

MANUKA_HONEY