Hilife.rs

UFO maska Matte Maniac x6

Ova maska za lice sa ugljem i izuzetnom moći pročišćavanja uklanja višak sebuma i nečistoće kako bi koža izgledala sveže i čisto. Koristite je s UFO-ovom krioterapijom i plavim LED svetlom i prepustite se tretmanu lica od 90 sekundi kojim ćete smanjiti pore i druge nesavršenosti i postići zdrav izgled tena! U pakovanju se nalazi šest maski.

  • {{product.name}}


PAMETNA MASKA ZA LICE

Ova maska za lice izrađena od mekih, nežnih mikrovlakana s lakoćom klizi vašom kožom i oslobađa vrhunske sastojke koji su joj potrebni. Izvlači nečistoće kako bi koža bila čista i zdrava. Zatim, nesavršenosti na koži čini manje vidljivima. Na kraju, pomaže održavanju prirodne masnoće u koži.
UFO mask
Ingridients

GLAVNI SASTOJCI

UGALJ

Formula bez ulja Matte Maniac maske sastoji se od visokokoncentrisanog spoja aktivnih sastojaka te koristi pročišćavajuću moć uglja kako bi koža izgledala čisto i zdravo. Ugalj izvlači prljavštinu, masnoću i druge nečistoće na površinu kože te nežno uklanja toksine, dok ekstrakt lotusa i hamamelisa umiruju kožu i smanjuju vidljivost pora.

PROIZVEDENA BEZ:

Parabena, fenoksietanola, silikona, EDTA i mineralnih ulja.

       

MATTE MANIAC TRETMAN ZA LICE

 

                                                     PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija priprema kožu za blagotvorno delovanje plavog LED svetla koje uklanja nesavršenosti i upijanje seruma maske.

ČIŠĆENJE 30 sekundi

T-Sonic pulsacije aktiviraju se kako bi poboljšale prodiranje formule obogaćene ugljem u kožu, dok plavo LED svetlo pomaže u smanjenju nesavršenosti na njenoj površini.

SMIRENJE 30 sekundi

Krioterapija umiruje kožu i fiksira matirajući serum, a umirujuće crveno LED svetlo udružuje se s plavim što koži omogućava uživanje u blagodetima obe talasne dužine.