Hilife.rs

UFO maska Youth Junkie Maska x6

Izuzetno bogati kompleks podmlađuje i dubinski hrani kožu pružajući joj čvrst i podignut izgled. Koristite masku s UFO ili UFO mini uređajem kod kuće i prepustite se 2-minutnom tretmanu za lice s kolagenom koji će nahraniti i zategnuti vašu kožu, a vašem tenu podariti mlađi izgled. U pakovanju se nalazi šest maski.

  • {{product.name}}


PAMETNA MASKA ZA LICE KOJA:

Smanjuje vidljivost finih linija i bora. Zatim, poboljšava elastičnost kože kako bi ona izgledala čvršće i mlađe. I najbitnije, podiže tonus lica i podmlađuje vašu kožu. Youth Junkie maska je vaš novi anti-age saveznik!
UFO mask
UFO mask

GLAVNI SASTOJCI

KOLAGEN

Youth Junkie formula sastoji se od visokokoncentrisanog spoja aktivnih sastojaka koji podmlađuju i obnavljaju kožu. Temelj mladalačkog izgleda, kolagen, poboljšava elastičnost kože i ispravlja bore, dok antioksidansi u vitaminu E kožu štite od slobodnih radikala koji mogu ubrzati proces starenja. Shea puter, ulje jojobe i maslinovo ulje spajaju se u kompleksu koji dubinski hrani kožu čineći je mekom i glatkom, pružajući joj mladalačku punoću.

PROIZVEDENA BEZ

Parabena, fenoksietanola, silikona, EDTA i mineralnih ulja.
YOUTH JUNKIE TRETMAN
 
 
PRIPREMA 30 sekundi

Termoterapija i revitalizirajuće crveno LED svetlo pripremaju kožu na upijanje esencijalnih sastojaka maske.

OBNAVLJANJE 60 sekundi

Crveno LED svetlo obnavlja mladalački izgled kože, dok termoterapija i intenzivne T-Sonic pulsacije pomažu serumu maske da prodre dublje u kožu.
NEGA 30 sekundi 
Kako se ovaj hranjivi tretman lica približava kraju, toplina i pulsacije postepeno slabe, a zahvaljujući crvenom LED svetlu, vaša koža poprima blistav, mlađi izgled.