Hilife.rs

KegelSmart™

PERSONALNI TRENER KEGELOVIH MIŠIĆA

Revolucionarni KegelSmart pruža potpuno nov način izvođenja Kegelovih vežbi. Uređaj meri snagu vaših mišića karličnog dna i zadaje nivo vežbanja prilagođen očitanim rezultatima. Program je razvijen uz pomoć stručnjaka, jednostavan je za praćenje i pruža vam potpuni trening za manje od 5 minuta dnevno.

  • {{product.name}}


 

KEGELSMARTPRVI INTELIGENTNI UREĐAJ

za Kegelove vežbe na svetu

KegelSmart™ je nov, revolucionaran način izvođenja Kegelovih vežbi! On je vaš lični trener mišića karličnog dna koji vam zadaje trening koji ćete jednostavno pratiti. Siguran je za korišćenje i u potpunosti se prilagođava vašim individualnim potrebama.

Kegelove vežbe bi trebalo raditi u svakom uzrastu i u svim fazama. Krenite odmah i gledajte kako vaša snaga raste i kako vam menja život.

 

 

 

 

 

 


KEGELSMART

.

.

.

.

SAMO 5 MINUTA  je dovoljno!

 

Za samo 5 minuta dnevno, sa KegelSmart možete ostvariti merljive rezultate za samo 12 nedelja.

Uz pomoć KegelSmart, vašeg ličnog trenera, lako ćete ojačati karlično dno, pripremiti se za zdravu trudnoću, vratiti vaginalnu zategnutost nakon porođaja, poboljšati kontrolu bešike i pojačati osećaje tokom intimnih odnosa.

 

.
.
.
..
.
.

kegelsmart

 

.

 

ZAŠTO Kegels?

 

Vežbe karličnog dna, poznate i kao Kegels ili Kegelove vežbe, među najboljim su načinima za treniranje mišića koji podržavaju unutrašnje organe, kontrolišu rad bešike i creva i direktno utiču na zadovoljstvo i udobnost koje doživljavamo tokom intimnosti.

.
kako se koristi kegelsmart

Preuzmite uputstvo za korišćenje