Hilife.rs

KegelSmart™

LIČNI TRENER KEGELOVIH MIŠIĆA

Revolucionarni KegelSmart pruža potpuno nov način izvođenja Kegelovih vežbi. On očitava snagu vaših mišića karličnog dna i određuje nivo vežbanja prilagođen očitanim rezultatima. Program je razvijen uz pomoć stručnjaka, jednostavan je za praćenje i pruža vam potpuni trening u manje od 5 minuta dnevno.

  • {{product.name}}

 

KEGELSMARTPRVI INTELIGENTNI UREĐAJ

za Kegelove vežbe na svetu

KegelSmart™ je nov revolucionaran način izvođenja Kegelovih vežbi! To je vaš lični trener mišića karličnog dna koji vam zadaje rutinu koju ćete jednostavno pratiti. Siguran je za korišćenje i u potpunosti se prilagođava vašim individualnim potrebama.

Kegelove vežbe bi trebalo raditi u svakom uzrastu i u svim fazama. Krenite odmah i gledajte kako vaša snaga raste i kako vam menja život.

 

 

 

 

 

 


KEGELSMART

.

.

.

.

SAMO 5 MINUTA  je dovoljno!

 

Za samo 5 minuta dnevno, KegelSmart može dati merljive rezultate u samo 12 nedelja.

Uz pomoć KegelSmart, vašeg ličnog trenera, lako ćete ojačati karlično dno, pripremiti se za zdravu trudnoću, oporaviti vaginalnu zategnutost nakon porođaja, poboljšati kontrolu bešike i pojačati osećaje tokom intimnih odnosa.

 

.
.
.
..
.
.

kegelsmart

 

.

 

ZAŠTO Kegels?

 

Vežbe karličnog dna, poznate i kao Kegels ili Kegelove vježbe, među najboljim su načinima za treniranje mišića koji podržavaju unutrašnje organe, kontrolišu rad bešike i creva i direktno utiču na zadovoljstvo i udobnost koje doživljavamo tokom intimnosti.

.
kako se koristi kegelsmart

Preuzmite kompletan korisnički priručnik