Hilife.rs

Laselle™

Tegovi za izvođenje Kegelovih vežbi

Idealno rešenje za jačanje mišića karličnog dna. Lagani, zgodni i diskretni, Laselle vaginalni tegovi pružaju kompletno rešenje za progresivno jačanje mišića karlice. Dostupni u tri različite težine, Laselle tegovi mogu se koristiti pojedinačno ili povezivati jedan s drugim za 6 različitih kombinacija težina. Odaberite težinu koja vam najviše odgovara, kako biste odradili najefikasniji trening i brzo poboljšale i izgradile snagu mišića.

  • {{product.name}}


intimina-laselle

 

 

INTIMINA-LASELLE   

 Zašto je važno imati snažne mišiće karličnog dna

  • Mišići karličnog dna podrška su materici, crevima i bešici, kao i kontroli osetljivih mišića u području uretre i rektuma.

  • Neaktivnost mišića, starenje i rastezanje tokom porođaja slabi vaginalne mišiće, što može dovesti do zdravstvenih problema.
  • Redovno vežbanje vaginalnih mišića omogućava veću kontrolu, a takođe dovodi do pojačanog užitka tokom intimnih aktivnosti.


 

 

INTIMINA-laselle

 

 

 

Laselle tegovi za vežbanje su obloženi 100% medicinskim silikonom koji je siguran za telo i ne sadrži ftalate. Svaki teg sadrži malu težinu u svom unutrašnjem jezgru, koja se pomera kretanjem.

 

Stisni, podigni, odmori i ponovi!

 

Laselle vaginalni tegovi dostupni su u tri različite težine, koje se mogu upotrebljavati posebno ili zajedno kako bi omogućili delotvorno jačanje dna vagine. Vežbanje je jednostavno i pomoći će vam da bolje upoznate svoje telo dok jačate mišiće karličnog dna.

.

.