Hilife.rs

IONICKISS SOFT

Četkica sa mekanim vlaknima

Posebna zbog glave četkice koja se sastoji od dve vrste najfinijih vlakana koji svojim oblikom prodiru duboko u međuzubni prostor i dubinski uklanjaju nečistoće. Idealna je i za masiranje i čišćenje desni. IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađaja od zubnog plaka do 48% efikasnije od obične četkice. Ovo je prva jonizujuća četkica za zube i jedina koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda.

  • {{product.name}}


 

 

 

ionickiss

Šta je IONICKISS?

Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim kvaliteta i tehnološke naprednosti i nosi sertifikat instituta u Tokiјu. Njena inovativnost ogleda se u činjenici da je ovo prva jonska četkica i jedina četkica koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda.


IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađaja od zubnog plaka do 48% efikasnije od obične četkice. Plak je najveći neprijatelj naših zuba. To je sloj bakterija koji uporno prijanja na zube i uvek se iznova stvara. Zato je borba protiv njega ključna za naše zdravlje. Gde nema bakterija nema ni zadaha.


IONICKISS-CETKICA-KAKO-RADI

.

Kako radi?

Zubni plak je vezan za zub pomoću pozitivno naelektrisanih jona koji se nalaze u pljuvački. Negativni joni koji dolaze iz IONICKISS četkice za zube efikasno slabe mehanizam koji vezuje zube i zubni plak, čineći uklanjanje zubnog plaka veoma jednostavnim.
.

.

Kako se koristi?

 

ionickiss

 

 

Nakvašenim prstom dodirnite IoniPad metalnu traku kako biste pojačali protok jona. Tokom pranja zuba, prst držite na Ionipad metalnoj traci.

 

 

 


 

ionickiss

 

Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom laganim pokretom okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke ga učvrstite za četkicu.

 

 

 


 

 

ionickiss

 

Obzirom da je moguće da tokom upotrebe pasta za zube, ukoliko je koristite, prodre u prostore između nastavka i tela četkice, čistite glavu četkice i metalnu iglu kada god ste u mogućnosti.

 

 

 


 

ionickiss

 

 

Pritiskom na IoniTest taster proverite stanje baterije. Paljenje crvene lampice je pokazatelj da je četkca spremna za upotrebu.

 

 

 


 

 

ionickiss-cetkica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ionickiss-made-in-japan