Hilife.rs

KAKO SE PRAVILNO POSTAVLJA WONDERSTRIPES?

WONDERSTRIPES HILIFE

Važno: Očni kapak mora biti suv i čist, bez šminke i masnoće! Očistite kapak tonikom za lice. WONDERSTRIPES Tonik je najpogodniji za pripremu kapka. Osušite dobro kapak tuferom.

  • Pincetom ili noktom skinite jednu WONDERSTRIPES trakicu sa film trake. Najlakši način je da lagano podvučete nokat ispod ćoška trakice, tako trakica može elegantno biti odlepljena.  Maske-Illustration-eingefärbt        Maske-Illustration-eingefärbt
  • Zabacite glavu lagano unazad i gledajte pravo u ogledalo. U ovom položaju vaši očni kapci su najbolje otkriveni. U zavisnosti od oblika oka i teksture kože postavite WONDERSTRIPES trakicu na odgovarajuće mesto. Pritisnite je lagano sa dva prsta kako bi se vazduh istisnuo i trakica potpuno zalepila za kožu.

  • Svako oko je drugačije i ne postoje tačna pravila gde postaviti WONDERSTRIPES i koja veličina (S, M , L) je najpogodnija. Opšti savet je:
    Preporučujemo da testirate sve tri veličine tokom prvog nanošenja kako biste utvrdili koja vam najviše odgovara.wonderstripes-veličina S veličina M veličina L
  • Kada postavite trakicu na odgovarajuće mesto možete nanositi i šminku preko nje. Savetujemo vam da budete nežni i lagano četkicom nanesete senku na očni kapak.
  • VAŽNO: Nemojte odustati ako budeti imale poteškoća prilikom prvog susreta sa WONDERSTRIPES-om! Kada pronađete veličinu koja vam najbolje odgovara i idealnu poziciju na kapku bićete itekako zadovoljni rezultatom koji se postiže u sekundi!
  • WONDERSTRIPES mogu koristiti muškarci i žene svih godina. Rezultati se najbolje vide kod osoba sa visećim kapcima, umornim i malim očima ili kod preklapanja gornjeg dela kapka.
  • Za dodatne instrukcije, pogledajte WONDERSTRIPES Video tutorial.