Hilife.rs

wonderstripes-logo

WONDERSTRIPES - pametni lifting očnih kapaka

Wonderstripes predstavlja bezbolnu alternativu opasnim hirurškim zahvatima. Ove čudesne trakice postižu sjajne rezultate kod osoba sa visećim, lenjim i preklopljenim kapcima. Dovoljno je da postavite silikonsku trakicu na mesto gde se kapak previja za trenutni i bezbolni lifting. Tim kratkim i jednostavnim potezom, oči se otvaraju i deluju odmornije, a pogled vizuelno dobija na dubini i blistavosti.

Pravo malo beauty čudo

Providne silikonske trakice su pažljivo oblikovane tako da odgovaraju svačijoj veličini i obliku kapka. Dostupne u tri prilagodljive veličine (S, M i L). Namenjene su za jednokratnu upotrebu i jednostavne za korišćenje. Ako se pravilno postave na prethodno očišćen i osušen kapak, trakice se izjednačavaju sa kožom kapka postajući vaša mala tajna. Trakice Wonderstripes ne ometaju šminkanje, nežne su, lagane i postojane. Mogu ih koristiti žene i muškarci bez obzira na starosnu dob.

Dermatološka kontrola

Wonderstripes proizvodi su izrađeni pod strogom dermatološkom kontrolom i u skladu sa najvišim higijenskim standardima kvaliteta. Trakice su bezbedne za korišćenje na koži svih tipova, pa i na onoj najosetljivijoj, stoga nema mesta strahu od žuljanja i neželjenih iritacija.